Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε viral επειδή βάφει τα νύχια των ποδιών του (photo)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις διακοπές του σε κότερο στη Νότια Ιταλία και δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες από το ταξίδι του.

Μία από τις φωτογραφίες όμως τράβηξε τα βλέμματα κι έγινε viral αφού ο άσσος του ποδοσφαίρου ποζάρει ξαπλωμένος στον καναπέ κι έχει βαμμένα μαύρα τα νύχια των ποδιών του.

Cristiano Ronaldo spotted with his toenails painted black… but there's a practical reason for it https://t.co/0DokCnZ8iA

pic.twitter.com/TV57t0rPiN

Daily Mail US (@DailyMail) April 17, 2023

Ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαψε τα νύχια του δεν ήταν αισθητικός. Όπως και άλλοι αθλητές βάφουν τα νύχια τους με βερνίκι νυχιών ή χρησιμοποιούν άλλα ειδικά σκευάσματα ή ακόμη και ταινία για να τα καλύψουν ώστε να αποφύγουν μυκητιάσεις ή άλλες μολύνσεις που μπορούν να προκληθούν από τον ιδρώτα καθώς φορούν για πολλές ώρες κλειστά παπούτσια και από τις δραστηριότητές τους τα πόδια τους γεμίζουν πληγές. Επίσης, αυτή η πρακτική βοηθάει και στην ενδυνάμωση των νυχιών ώστε να αποφεύγεται το σπάσιμό τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντως, δεν πήρε θέση στη συζήτηση και δεν ξεκαθάρισε για ποιο λόγο βάφει τα νύχια του. Συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Σικελία μαζί με την Τζωρτζινα και την υπόλοιπη οικογένειά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη έχω κάνει λάθη» (video)

Μαντόνα: Βρέθηκε αναίσθητη, έμεινε μέρες στη ΜΕΘ – «Είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο»

Μόνικα Μπελούτσι για Τιμ Μπάρτον: Τον αγαπώ

Keywords
Τυχαία Θέματα