Κρις Έβανς: Εξηγεί γιατί έφυγε από το Captain America και γιατί αποστασιοποιείται από το Χόλιγουντ

Ο Κρις Έβανς μίλησε για τον λόγο που αποχώρησε από το συμβόλαιο αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ως Captain America της Marvel.

Ο 42χρονος ηθοποιός κέρδισε τεράστια αναγνώριση και έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του κινηματογράφου στο Χόλιγουντ, προτού παραιτηθεί μετά το Avengers: Endgame το 2019.

Σε

μια συνέντευξη στο GQ Magazine για το τεύχος Οκτωβρίου, ο Κρις εξηγεί την απόφασή του να κρεμάσει τη μάσκα του υπερήρωα και γιατί μπορεί να γυρίσει την πλάτη του για τα καλά στη βιομηχανία.

Take a behind-the-scenes look at Chris Evans’s GQ cover shoot for the October issue. Read the story: https://t.co/nZfnhQGIzE pic.twitter.com/EFRhyRtP3w

— GQ Magazine (@GQMagazine) September 19, 2023

Όπως λέει ο ηθοποιός, «Ήμουν πραγματικά ανήσυχος με το να πάρω τον ρόλο στην αρχή. Θυμάμαι στα τέλη των 20 μου, είχα μια πραγματική αλλαγή στο πώς ένιωθα στα γυρίσματα, στο πώς ένιωθα προωθώντας τις ταινίες: λίγο περισσότερο άγχος, λίγη περισσότερη αβεβαιότητα.

«Πάντα καταλήγεις να αναρωτιέσαι, αυτό πρέπει να κάνω;».

Όσο η φήμη του μεγάλωνε τόσο αυξανόταν το άγχος του, το οποίο μερικές φορές τον οδηγούσε σε παράλυση.

Presenting GQ’s October cover star, Chris Evans.

Lately, the reluctant leading man has been contemplating humanity’s tiny place in our galaxy, whether his dog realizes he’s famous, and how being a movie star isn’t the best occupation for an overthinker. https://t.co/Y4WI4aWTND pic.twitter.com/Og6cdeOw3x

— GQ Magazine (@GQMagazine) September 19, 2023

Τελικά μετακόμισε από το Λος Άντζελες και επέστρεψε στη γενέτειρά του λίγο έξω από τη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.

«Απλώς δεν ήμουν σίγουρος αν πλησίαζα στον εαυτό μου ή πήγαινα πιο μακριά. Και κάτι μέσα μου έλεγε συνεχώς ότι απομακρυνόμουν περισσότερο – ότι κάτι σχετικά με αυτή τη δουλειά δεν ήταν υγιές».

Morning made because Chris Evans in @GQMagazine. Pain Hustlers October 27!

: Stevie Dance pic.twitter.com/nZW48L4RMA

Netflix (@netflix) September 19, 2023

Σχετικά με τη μεγάλη αλλαγή, να επιστρέψει εκεί που μεγάλωσε, ο ίδιος είπε: «[Με πηγαίνει] πίσω σε ένα μέρος όπου η ζωή δεν ήταν μόνο πιο απλή, αλλά σε μια εποχή όπου ήμουν πιο αγνός, υποθέτω. Όπου ο εγωισμός μου και οι ανασφάλειές μου δεν ήταν τόσο κυρίαρχη δύναμη που έπρεπε να πιέσω».

Όπως εξομολογείται ο ίδιος, παραλίγο να σταματήσει την υποκριτική λόγω σοβαρού άγχους, το οποίο επιδεινώθηκε από το μέγεθος του εμβληματικού franchise blockbuster.

Ερωτηθείς αν θα επέστρεφε ποτέ στο Marvel Universe, απάντησε: «Δεν λέω ποτέ ποτέ, μόνο και μόνο επειδή ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Χατζής: «Δεν ξέρω τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίσση ξέρω γιατί είμαστε συνομήλικοι»

Άγιον Όρος: «Τρόμαξα να τον αναγνωρίσω» είπε η δικηγόρος του 52χρονου μοναχού που έπαιξε ξύλο με άλλον μοναχό

Χιου Τζάκμαν: Συντετριμμένος μετά το διαζύγιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρις Έβανς, Εξηγεί, Captain America, Χόλιγουντ,kris evans, exigei, Captain America, choligount