Κρατάει χρόνια η «βεντέτα» της οικογένειας Φλώρου με τον Βελόπουλο που έκανε «ρινγκ» τη Βουλή – Όλο το παρασκήνιο

Κρατάει χρόνια η κόντρα της οικογένειας Φλώρου με την Ελληνική Λύση, η οποία φαίνεται πως ήταν η αιτία της πρωτοφανούς επίθεσης, στη Βουλή, του υιού Φλώρου στον Βασίλη Γραμμένο. 

Ο Ευστάθιος Φλώρος, πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή, εκλεγμένου στις εκλογές του 2023 με τη σημαία των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου, ήταν το 2019 υποψήφιος με

το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αξιωματικός εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού και συνιδρυτής, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται τα ΄σπασε το 2022 με τον Κυριάκο Βελόπουλο και εκδιώχθηκε από το κόμμα. Φέρεται να καλόβλεπε την ηγεσία του κόμματος, ζήτησε τη διενέργεια συνεδρίου, υπήρξε όμως διαφωνία και είδε την πόρτα της εξόδου. Δημιούργησε την «Ελληνική Πατριωτική Λύση» και οι δικαστικές διαμάχες με την Ελληνική Λύση άρχισαν.

Ο Ευστάθιος Φλώρος μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση τον Κυριάκο Βελόπουλο λέγοντας ότι δέχεται επιθέσεις μέσω εικονικών λογαριασμών στο «Χ» πίσω από τους οποίους βρίσκεται ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Στη δικογραφία γίνεται λόγος για αναρτήσεις στα social media που αναφέρονταν με ανοίκειες εκφράσεις στην σεξουαλική του υπόσταση, έλεγαν ότι είναι νόθος ο υιός του και έθιγαν το γαμπρό του και την κόρη του. Ο ίδιος υποστήριζε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος και συνεργάτες του βρίσκονται πίσω από τρολ και ψεύτικους λογαριασμούς στο «σκοτεινό» διαδίκτυο, «εκτελώντας» πολιτικούς τους αντιπάλους.

Έχει δεχθεί όμως κι ο ίδιος ο Ευστάθιος Φλώρος αγωγή και συγκεκριμένα εδώ και μήνες από τον Βασίλη Γραμμένο που γρονθοκόπησε σήμερα ο γιος του, για συκοφαντική δυσφήμιση διά του τύπου και εξύβριση.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση έχει καταθέσει εναντίον του και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου. Όπως η ίδια έχει δηλώσει ο Ευστάθιος Φλώρος διακίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «επεξεργασμένη κακόβουλη φωτογραφία μου αλλά και παραποίηση σχετικών δηλώσεών μου, από το 2019».

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές: Γιατί «κόπηκαν» οι «Σπαρτιάτες» – Το σκεπτικό του Αρείου Πάγου για το «μπλόκο» – Πραγματικός ηγέτης ο Κασιδιάρης»

Αμετανόητος ο Φλώρος για την επίθεση στον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης – «Μου έβρισε την μητέρα, του έκανα κεφαλοκλείδωμα» – Κρατείται στη ΓΑΔΑ

Η κυβέρνηση μπλοκάρει την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία με διάταξη στο νομοσχέδιο για τους δικαστικούς χάρτες

Keywords
Τυχαία Θέματα