Κουτσούμπας: «Το έγκλημα των πλειστηριασμών θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές»

Ανεβάζει προεκλογικές στροφές ενόψει της 21ης Μάϊου ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σήμερα μίλησε σε εκδήλωση με θέμα «Λαϊκή στέγη, αντισεισμική προστασία, σχολικές υποδομές vs Κέρδη για fundsτράπεζες, εχθρικό κράτος των κορακιών».

Με επίκεντρο τα θέματα της κατοικίας και των πλειστηριασμών, ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε τηξν κυβέρνηση

και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης για κάλπικη και ψευδεπίγραφη προεκλογική αντιπαράθεση.

«Παραμονές εκλογών όλοι οι συνένοχοι για τα εγκλήματα των πλειστηριασμών και της υπερχρέωσης των νοικοκυριών παριστάνουν τώρα τους όψιμους προστάτες της πρώτης κατοικίας», τόνισε και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Ιδιαίτερα, για το ίδιο το έγκλημα των πλειστηριασμών, παρακολουθούμε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και εξαπάτησης από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Όλοι μαζί θέλουν να κρύψουν, ότι οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν και θα αυξηθούν μετά τις εκλογές, όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί. Η κάλπικη αντιπαράθεσή τους, προσπαθεί να συγκαλύψει, ότι όλοι είναι συνένοχοι για το έγκλημα, ότι όλοι μαζί διαμόρφωσαν και επέβαλαν το αντιδραστικό πλαίσιο που βάζει τη θηλιά στο λαιμό του λαού».

Συνεχίζοντας άσκησε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο ανέφερε πως «έλεγε υποκριτικά ότι υποχρεώθηκε απ’ το ιερατείο των Βρυξελλών να ακολουθήσει αυτή την πολιτική» και έκρινε ότι η αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί.

Ταυτόχρονα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμφανίζει «ένα τάχα “ριζοσπαστικό” και ολοκληρωμένο πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής, το οποίο όμως στην πραγματικότητα, προβλέπει την κρατική επιδότηση όσων μεγαλοϊδιοκτητών έχουν κενά, ανεκμετάλλευτα κτήρια και την μετατροπή τους σε οικιστικά συγκροτήματα».

Στην ομιλία του υπογράμμισε πως «η δυσβάσταχτη κρατική φορολογία, ένα σημαντικό μέρος έχει μετατραπεί στην πράξη σε ενοικιαστή στο δικό του σπίτι» και συμπλήρωσε ότι ταυτόχρονα έρχεται νέος γύρος αυξήσεων για τα ενοίκια, που ήδη έχουν απογειωθεί την τελευταία εξαετία.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε από τον λαό να στηρίξει το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι «έχουμε σχέδιο για το σήμερα και το αύριο και ασφαλώς δεν περιμένουμε παθητικά να ξημερώσει κάποια μεγάλη μέρα για να το εφαρμόσουμε» .

Διαβάστε επίσης:

Άκης Σκέρτσος: «Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει σήμερα τρία νέα μέτρα»

Μιθριδάτης στο «Π»: «Δεν δείχνουμε ανοχές σε περιστατικά κακοποίησης»

Βαρουφάκης: Δεν αρκεί να φύγει ο Μητσοτάκης, αλλά ολόκληρος ο Μητσοτακισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουτσούμπας,koutsoubas