Κουίκ: Ο Χαϊκάλης έχει 24 ώρες να αποδείξει με έγγραφα όσα λέει για την offshore

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την παραδοχή του Παύλου Χαϊκάλη ότι ναι μεν διαθέτει off shore εταιρεία αλλά «δεν πρόκειται για offshore εταιρία, αλλά μια εταιρεία που διασφαλίζει τα πνευματικά μου δικαιώματα για κινηματογραφικές και θεατρικές εργασίες που παίζονταν στην Κύπρο, όταν ασκούσα το επάγγελμα του ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν αδήλωτα εισοδήματα από αυτή την εταιρία, η οποία ουσιαστικά είναι από το 2011 ανενεργή», ο επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ οι ΑΝΕΛ έχουν καλέσει τον βουλευτή μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά.

Τα στοιχεία αυτά, κατά τον κ. Κουίκ, θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.

«Υποθέτω φορολογική δήλωση, πόθεν έσχες, το καταστατικό – ιδιοκτησιακό καθεστώς της κυπριακής εταιρίας…» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν, από και για κανέναν, περιθώρια για κάτι το διαφορετικό. Να επαναλάβω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν διαφάνεια και όχι σκιές, πόσω μάλλον στο εσωτερικό τους. Δίνουν ανελέητο αγώνα εναντίον όσων τους λασπολογούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχονται την συγκάλυψη και ότι αν χρειαστεί δεν παίρνουν τις αυτονόητες προβλεπόμενες αποφάσεις τους».

Τέρενς ΚουίκΠαύλος Χαϊκάληςoffshore εταιρείαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα