«Κόλαση» στη ΝΔ – Ο Μεϊμαράκης διέκοψε μαινόμενος την ΚΕΦΕ και κατήγγειλε Παπαμιμίκο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγριεύει η εσωκομματική σύγκρουση στη ΝΔ, καθώς σήμερα σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στην συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Όπως αναφέρει το Euro2day, ο πρόεδρος της ΝΔ «εισέβαλε» στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, κατήγγειλε

τον γραμματέα του κόμματος για την ακολουθούμενη διαδικασία και απέσυρε τον εκπρόσωπό του ,Θόδωρο Αμπατζόγλου, από τη συνεδρίαση.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε ότι δεν θα συμμετάσχει σε debate και έκανε λόγο για γελοιοποίηση της διαδικασίας από τον Α. Παπαμιμίκο.

«Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μια κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που είναι επίσης γελοιοποίηση.

»Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία με τις προδιαγραφές της διαδικασίας τώρα και να προκηρυχθεί άμεσα ο διεθνής διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει για τις εκλογές. Θα ζητήσω από τον Θόδωρο Αμπατζόγλου (σ.σ. ο εκπρόσωπός του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή) να αποχωρήσει άμεσα από την ΚΕΦΕ», ανέφερε.

Νέα ΔημοκρατίαΒαγγέλης ΜεϊμαράκηςΚΕΦΕΑνδρέας ΠαπαμίκοςσύγκρουσηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα