Κοκκινίζει από ντροπή το παλάτι για τα καυτά γυμνά της συντρόφου του Χάρι! (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Την ώρα που δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου κάνουν λόγο για επισημοποίηση της σχέσης του πρίγκιπα Χάρι με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, ένα καυτό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δημιουργεί «ερωτήματα» αναφορικά με το πώς θα δεχτεί η βασίλισσα Ελισσάβετ τη σέξι… νύφη.

Στα πλαίσια του ρόλου της στην επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά Suits, η Μαρκλ είχε πρωταγωνιστήσει σε μία εξαιρετικά καυτή σκηνή κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν. Πρόκειται για μια καυτή ερωτική σκηνή μεταξύ του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρκλ, της Ρέιτσελ Ζέιν, η οποία βρίσκεται στο κρεβάτι με τον αρραβωνιαστικό της «Μάικλ Ρος».

Η 35χρονη καλλονή είναι ξαπλωμένη ολόγυμνη κάτω από τα σεντόνια, ενώ ο εραστής της αφήνει τα χέρια του να περιπλανηθούν στο κορμί της.

Το Παλάτι δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση, αλλά όσοι γνωρίζουν τα της βασιλικής οικογένειας, επιμένουν ότι τέτοιου είδους δημοσιότητα είναι κάτι που η οικογένεια προσπαθεί να αποφεύγει. Και μάλιστα, η δημοσιοποίηση του βίντεο έρχεται τη στιγμή που ήδη είχαν διαρρεύσει φήμες που ήθελαν το Παλάτι ενοχλημένο, λόγω του γεγονότος ότι η Μαρκλ έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της.

Όπως και να έχει, η σχέση του πρώην ζωηρού πρίγκιπα και της εξωτικής ηθοποιού είναι αρκετά σοβαρή παρόλο που μετρά μόλις τέσσερις μήνες, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μέσα στο Σαββατοκύριακο η Αμερικανίδα ηθοποιός γνώρισε για πρώτη φορά τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge.

Tο ζευγάρι μένει ήδη μαζί στο Παλάτι του Kensington την τελευταία βδομάδα.

παλάτιΒρετανίαΕλισσάβετπρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα