Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία «εξπρές» μέσα στην εβδομάδα – Πού θα βρέξει (video)

Ένα κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα περάσει γρήγορα, αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Αρχικά, ο κ. Μαρουσάκης ανέφερε ότι ο καιρός βελτιώνεται από σήμερα (6/11), μετά την κακοκαιρία που «χτύπησε» τη βορειοδυτική Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες.

Ο μετεωρολόγος τόνισε ότι η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σήμερα στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας,

όμως θα σημειωθούν και κάποιοι τοπικοί όμβροι κυρίως στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Οι άνεμοι θα έχουν δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις με μέτριες και τοπικά ισχυρές εντάσεις που θα φτάσουν μέχρι και τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι άνεμοι δεν θα προβληματίσουν, καθώς θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις, από 4-5 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχει ηλιοφάνεια με κάποιες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ασθενείς και τοπικά μέτριες εντάσεις, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Μέχρι και την Παρασκευή (10/11) ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά -για την εποχή- επίπεδα, κοντά στους 25-27 βαθμούς, και οι άνεμοι δεν θα προβληματίσουν.

Την Τρίτη (7/11) θα υπάρξει μια διαταραχή στα βορειοδυτικά, η οποία την Τετάρτη (8/11) θα κινηθεί ανατολικότερα και θα δώσει βροχοπτώσεις ιδιαίτερα προς τη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Ωστόσο, το κύμα κακοκαιρίας θα εκτονωθεί σύντομα, ο καιρός θα βελτιωθεί και οι θερμοκρασίες θα είναι αρκετά καλές.

Διαβάστε επίσης:

Αθήνα: Πέντε καλλιτεχνικά δρώμενα που μπορείς να πας δωρεάν στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Πάτρα: Αυτοκτονία «δείχνουν» τα μηνύματα της φοιτήτριας που έπεσε στο κενό – «Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο…»

Ρέντη: Συναγερμός για διαρροή αμμωνίας σε επιχείρηση στον Κηφισό

Keywords
Τυχαία Θέματα