Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και oυρές στην Αττική Οδό

Κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται σε μεγάλα τμήματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Η κίνηση των αυτοκινήτων να είναι δύσκολη και στην Αττική Οδό.

Πιο συγκεκριμένα καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Κινέτα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως επίσης και στα Μέγαρα όπου η κίνηση των οχημάτων είναι δυσκολότερη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην Ελευσίνα, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν μεγάλες ουρές στα διόδια,

ενώ οι οδηγοί που κινούνται προς την Αθήνα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή καθώς εκεί φαίνεται πως η κυκλοφορία των οχημάτων είναι δυσκολότερη.

LIVE η κίνηση στους δρόμους.

«Παγωμένα» τα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό

«Ακίνητα» είναι τα αυτοκίνητα σε τμήμα της Αττικής Οδού λόγω εργασιών που γίνονται, με την κίνηση στον κόμβο της Μεταμόρφωσης να είναι στα… κόκκινα.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα ξεκινάει από το ύψος των Ανω Λιοσίων (Κόμβος περιφερειακής Αιγάλεω) και φτάνει έως και τον κόμβο Κηφισίας. Η κυκλοφορία σταδιακά γίνεται πιο ομαλή σε εκείνο το σημείο.

Υπενθυμίζεται πως έχει κλείσει λωρίδα με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος, ενώ η ανακοίνωση της Αττικής Οδού για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναφέρει:

Σε συνέχεια προγενέστερης ανακοίνωσης (Δ.Τ. 131379/07.05.2024) ενημερώνουμε ότι κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, λόγω έκτακτων εργασιών επείγουσας αποκατάστασης βλάβης σε καλώδιο ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), που θα πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 08/05 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/05, λόγω της φύσης και των τεχνικών απαιτήσεων των εν λόγω εργασιών.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Ιουνίου 2023 είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης στα οδοστρώματα και στις πινακίδες πληροφοριακής σήμανσης, σε όλο το μήκος του Έργου οι οποίες πραγματοποιούνται αυστηρά τις νυχτερινές ώρες.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι έκτακτες εργασίες βαριάς συντήρησης.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Αιχμές των συνηγόρων της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα για ειδική μεταχείριση του κατηγορουμένου

Πάτρα: Αυτοί είναι οι άνδρες που διακινούσαν ναρκωτικά σε ανηλίκους

Τηλεφώνημα για βόμβα στο κέντρο της Αθήνας – Στην περιοχή του Χίλτον

Keywords
Τυχαία Θέματα