Κεφαλογιάννης για Κασσελάκη: Δεν έχει το παραμικρό προνόμιο σε σχέση με τους υπολοίπους – Πώς πέρασε τις πρώτες ώρες στο στρατόπεδο (Videos)

Σε ένα από παλιότερα Κέντρα Εκπαίδευσης -το ιστορικό στρατόπεδο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα- παρουσιάστηκε χθες Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αποχαιρέτησε τον πατέρα του και στενούς του συνεργάτες που τον συνόδευσαν, πέρασε την πύλη του στρατοπέδου στο οποίο θα παραμείνει για περίπου 20 μέρες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθετήθηκε σε θάλαμο με 16 νεοσύλλεκτους στρατιώτες. Εναρμονίστηκε γρήγορα με το

περιβάλλον, συνομίλησε με τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους και βρέθηκε στο ΚΨΜ.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος της εξόδου την Καθαρά Δευτέρα.

«Δεν έχει το παραμικρό προνόμιο σε σχέση με τους υπολοίπους»

«Δεν έχει το παραμικρό προνόμιο σε σχέση με τους υπολοίπους», ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Καφελογιάννης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, προσθέτοντας πως ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να έχει κάποια διαφορετική μεταχείριση.

Μετά τη χθεσινή κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι ήταν φυσιολογικό το γεγονός ότι παρουσιάστηκε στη Θήβα, βάζοντας έτσι μία τελεία στα σενάρια που ήθελαν «παρέμβαση» του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης υποστήριξε ότι τα πάντα μέσα στο στρατόπεδο στη Θήβα στο οποίο κατατάχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης είναι στην εντέλεια, κάτι όμως που δεν σχετίζεται με την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς θα λειτουργήσει το κόμμα όσο απουσιάζει ο Κασσελάκης – Οι ευνοϊκές παράμετροι των ευρωεκλογών και της κόντρας με την κυβέρνηση

Κεραμέως για Ασημακοπούλου: Την περίοδο της διαρροής των e-mails ήμουν υπουργός Παιδείας

Σκάνδαλο emails: «Nτόμινο» προβλημάτων στην κυβέρνηση – Από τη δικαιοσύνη και τη γενική καχυποψία έως τις… ευρωκάλπες

Keywords
Τυχαία Θέματα