Καυγάς Στίβεν Κινγκ με Έλον Μασκ για το Twitter – Στα 8 δολ. τον μήνα τα επαληθευμένα προφίλ

Δημόσια αντιπαράθεση είχαν ο γνωστός συγγραφές Στίβεν Κινγκ με τον ιδιοκτήτη πλέον του Twitter Έλον Μασκ, με αφορμή την φημολογία για χρέωση από την πλατφόρμα στους πιστοποιημένους χρήστες προκειμένου να διατηρήσουν αυτό το καθεστώς.

Ο μυθιστοριογράφος τρόμου Στίβεν Κινγκ με ανάρτησή του δήλωσε ότι πρόκειται να αρνηθεί να πληρώσει μηνιαία συνδρομή για να διατηρήσει τον επαληθευμένο

λογαριασμό του στο Twitter, αλλά ο Έλον Μασκ απάντησε ότι τα φρικτά οικονομικά της εταιρείας δεν του δίνουν άλλη επιλογή από το να χρεώσει μια αμοιβή.

Ο Κινγκ, ο συγγραφέας κλασικών μπεστ σέλερ όπως τα «The Shining», «Salem’s Lot», «Misery» κατέστησε σαφή τα συναισθήματά του σχετικά με το σχέδιο του Μασκ να αρχίσει να χρεώνει τους επαληθευμένους χρήστες του Twitter.

«20$ το μήνα για να κρατήσω την μπλε επιταγή μου; Γ@@@ το, εκείνοι θα πρέπει να με πληρώσουν».

«Αν αυτό καθιερωθεί, θα φύγω σαν την Enron», πρόσθεσε ο Κινγκ, αναφερόμενος στη διαβόητη ενεργειακή εταιρεία που κατέρρευσε υπό το βάρος ενός σκανδάλου και κήρυξε πτώχευση.

Ο Μασκ, ο νέος “Chief Twit” του Twitter, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε την εξαγορά του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης και απέλυσε τα κορυφαία στελέχη του, απάντησε στον Κινγκ.

«Πρέπει να πληρώσουμε τους λογαριασμούς με κάποιο τρόπο! Το Twitter δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά στους διαφημιστές. Τι θα έλεγες για 8$;»

Σε επόμενο tweet, ο Μασκ έγραψε: «Θα εξηγήσω το σκεπτικό αναλυτικά πριν αυτό εφαρμοστεί. Είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε τα bots & trolls».

Ο Μασκ φέρεται να έχει δώσει στους υπαλλήλους του εντολή να καταλήξουν σε ένα σχέδιο για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία εντός ημερών — διαφορετικά θα απολυθούν.

Ο Έλον Μασκ, στη συνέχεια με μια ανάρτησή ανακοίνωσε ότι προσεχώς, έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Twitter’s current lords & peasants system for who has or doesn’t have a blue checkmark is bullshit.

Power to the people! Blue for $8/month.

— Elon Musk (@elonmusk) November 1, 2022

Η πλατφόρμα προτείνει από πέρυσι μια συνδρομή για ορισμένες λειτουργίες της. Ωστόσο ο νέος γενικός διευθυντής της επιθυμεί την εισαγωγή ενός νέου, ακριβότερου προγράμματος, με το οποίο θα διαφοροποιηθούν οι πηγές εσόδων του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

O χειμώνας θα καθυστερήσει να έρθει στην Ευρώπη – Ανακούφιση για τον ήπιο καιρό και τα μειωμένα κόστη ενέργειας

WSJ: Σε συναγερμό η Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες του Κόλπου για επικείμενη επίθεση από το Ιράν

Σε κίνδυνο η Αγία Σοφία: Νέες καταγγελίες για ζημιές – «Ξύνουν τους τοίχους και τρώνε τα επιχρίσματα ως ευλογία»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καυγάς Στίβεν Κινγκ, Έλον Μασκ, Twitter –,kavgas stiven kingk, elon mask, Twitter –