Κατερινόπουλος για Greek Mafia: «Αυτός που μίλησε, να προσέχει για να μη βρεθεί σε κανένα χαντάκι» (Video)

Αθώοι κρίθηκαν από το δικαστήριο το πρωί της Τρίτης (31/1) όλοι οι κατηγορούμενοι που κατηγορούνταν για πλημμελήματα στην υπόθεση της Greek Mafia.

«Το δικαστήριο κηρύσσει αθώους τους κατηγορούμενους, ορισμένους ομόφωνα και ορισμένους κατά πλειοψηφία με τον πρόεδρο μειοψηφούντα», ανακοίνωσε η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων.

Στη συγκεκριμένη δίκη, που ξεκίνησε τον περσινό Ιούνιο και ολοκληρώθηκε σήμερα, εξετάστηκαν τα πλημμελήματα της υπόθεσης.

Για τα κακουργήματα (εγκληματική οργάνωση, εκβίαση κλπ) βρίσκεται σε εξέλιξη κύρια ανάκριση.

Υπενθυμίζεται

ότι η υπόθεση αφορά την έρευνα της ΕΥΠ την περίοδο 2015-2017 για τη διαφθορά στο εσωτερικό της αστυνομίας και την κατανομή των εισπράξεων από εκατοντάδες οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, που υπηρέτησε την αστυνομία για τρεις δεκαετίες, Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο Star για την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Αυτός που μίλησε, να προσέχει για να μη βρεθεί σε κανένα χαντάκι», ήταν ένα από τα σχόλια του που σίγουρα δείχνει και την σοβαρότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται πολικό ψύχος με βροχές και χιονόπτωση – Οι τρεις φάσεις τις επόμενες επτά μέρες

Συντριβή Phantom – Συγκλονίζει ο πιλότος του δεύτερου αεροσκάφους: «Κοίταξα κάτω και είδα μια φωτιά στη θάλασσα» (Video)

Αμίλητοι στο δικαστήριο Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης – Τι δήλωσε ο Κούγιας (photos/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα