Κατερίνα Στεφανίδη: Η ψύχραιμη απάντησή της σε απρεπές σχόλιο στα social media

Το δηλητήριο που μπορεί να ρίξει κάποιος, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία των social media, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά με «θύμα» αυτή την φορά την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, εξέφρασε για ακόμα μία φορά την αγάπη της για τα ζώα, καλώντας όποιον θέλει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο. Σε αυτή την τρυφερή ανάρτηση βρέθηκε ένας χρήστης των social media να σχολιάσει με ένα απρεπές σχόλιο,

αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έλλειψη σεβασμού αλλά και γνώσης του. Βέβαια έλαβε την πληρωμένη απάντηση της Στεφανίδη, η οποία με ψυχραιμία τον έβαλε στην θέση του.

Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι pic.twitter.com/Yx1h7WoAKj

— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) October 26, 2022

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβασε μια φωτογραφία με ένα γατάκι γράφοντας «Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι».

«Άσε τα γατιά και γίνε μάνα, πριν το ρολόι της φύσης τελειώσει» σχολίασε κάποιος κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία που προσφέρουν τα social media.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως κάνει συνήθως, δεν άργησε να ανταποκριθεί δίνοντας την καλύτερη και πιο ψύχραιμη απάντηση: «Έχω δυο παιδιά ήδη άνθρωπε μου».

Διαβάστε επίσης:

Τσιτσιπάς: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα» – Αινιγματική ανάρτηση μετά το επεισόδιο με τον πατέρα του

Europa League: Όλα για όλα κόντρα στην Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός

Champions League: Με «τεσσάρα» στους «16» η Ίντερ – Εκτός συνέχειας η Μπαρτσελόνα (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα