Κασσελάκης στη Νέα Υόρκη: Επαφές με την ομογένεια, παρέλαση ως Επίτιμος Τελετάρχης και συνάντηση με Ελπιδοφόρο

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, για μια ολιγοήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ όπου θα έχει σειρά επαφών ενώ θα παραστεί και στην παρέλαση των Ομογενών στην 5η Λεωφόρο, για την 25η Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων μεταβαίνοντας τόσο στη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος,

όσο και στο εορταστικό πρόγευμα στο ξενοδοχείο «Pierre», πριν από την έναρξη της παρέλασης στη 1:30 μετά το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και θα παρελάσει ως Επίτιμος Τελετάρχης.

Αμέσως μετά την παρέλαση, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει προγραμματίσει συνάντηση με στελέχη της AHEPA, ενώ τη Δευτέρα στις 10:30 το πρωί θα βρίσκεται στην Αρχιεπισκοπή, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Στις 12:00 το μεσημέρι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει συνάντηση με επιχειρηματίες και επενδυτές, ενώ στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επαφή με στελέχη των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών (Democratic Socialists of America – DSA). Στις 6:15, το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στο εστιατόριο «Διόνυσος» στην Αστόρια, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους των κυπριακών σωματείων, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης.

Επόμενος σταθμός θα είναι η Ουάσιγκτον.

Διαβάστε επίσης:

Η… ανακατάληψη της Μακεδονίας στρατηγικός στόχος της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Επαγγελματίες πολιτικοί ψάχνουν για συμβόλαιο

Κασσελάκης: Η στάση του στην Αράχωβα, οι συνομιλίες με πολίτες και η αγκαλιά σε σκύλο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Υόρκη, Επαφές, Επίτιμος Τελετάρχης, Ελπιδοφόρο,kasselakis, yorki, epafes, epitimos teletarchis, elpidoforo