Κασσελάκης και Τάιλερ σε ρομαντική απόδραση στα Μετέωρα

Την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ ο Στέφανος Κασσελάκης όπως γνωστοποίησαν μέσω Instragram. Μαζί τους είχαν και τον αξιαγάπητο σκύλο τους Φάρλι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες μέρες είχε διαδοχικές επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, συναντήθηκε με

τους αγρότες που εντείνουν τις διαμαρτυρίες τους ενώ πραγματοποίησε και την ομιλία του σε περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη ήταν, όπως φαίνεται, ιδιωτική, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμά του, ενώ δεν είχαν ενημερωθεί και σχετικά τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη φωτογραφία από την εξόρμηση στα Μετέωρα ανέβασε σε story στο Instagram ο Τάιλερ και την αναδημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τη Δευτέρα ήταν στην Κοζάνη

Χθες (Δευτέρα 5/2) ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν στην Κοζάνη για το πρώτο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε ένα από τα διαλείμματα της συνεδρίασης, και ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετούσε τους παρευρισκόμενους, ένας πολίτης, πιθανότατα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τον πλησίασε και του είπε «τον Τσίπρα τον φώναζα “Τσε Γκεβάρα”, εσένα πώς θα σε πω τώρα;», με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντάει «Στε και βάρα», προκαλώντας τα γέλια όσων ήταν παρόντες.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο είναι το χωριό απ’ όπου ανακοίνωσε ο Κασσελάκης το think tank της Παιδείας

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμα παιδιά τους έκαναν ντεμπούτο στο θέατρο (video)

Και ο Γρηγόρης Δημητριάδης στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα