Καραμανλής σε Άδωνι: Τέτοια κάνεις και θα λένε πως δεν μιλάμε…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στελέχη της ΕΛΑΣ που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Βουλευτή Έβρου και Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιου Δημοσχάκη, με τον τίτλο «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης Εθν. Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μητροπολίτης Κυνουρίας και Μαντινείας

κ.κ. Αλέξανδρος, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, πρώην Υπουργοί και Βουλευτές όλων των κομμάτων, Επίτιμοι Αρχηγοί, Υπαρχηγοί, Στρατηγοί, Πτέραρχοι, Αξιωματικοί και Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Διοικητές Υπηρεσιών – Οργανισμών, Εισαγγελείς, Πρόεδροι Ανωτάτων Δικαστηρίων, Διοικητές και Στελέχη Υπουργείων, Υπηρεσιών και Οργανισμών, αλλά πάνω απ’ όλα το παρών έδωσαν οι Εβρίτες και οι Θρακιώτες.

Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από όσους ήταν παρόντες στην αίθουσα, ενώ τον πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί του, μιλώντας κολακευτικά για τη δική του περίοδο πρωθυπουργίας, αρκετά στελέχη της Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, και Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ήταν επιλογή της ηγεσίας Καραμανλή για την ΕΛΑΣ., και έκτοτε οι δυο τους οικοδόμησαν σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Το ευτράπελο που συνέβη ήταν όταν ενώ είχε ξεκινήσει η παρουσίαση κι έφτασε αργοπορημένος και λαχανιασμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαιρέτησε τους συναδέλφους του και έσπευσε να καθίσει σε μία από τις άδειες καρέκλες που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά. Εκείνη που επέλεξε ήταν αυτή στην οποία είχε αφήσει τα πράγματά του ο Δημήτρης Κυριαζίδης, που εκείνη τη στιγμή απηύθυνε χαιρετισμό ως πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Ακριβώς δίπλα από τον Άδωνι καθόταν ο Κώστας Καραμανλής, τον οποίο και δεν γύρισε καν να χαιρετήσει, προκαλώντας ερωτηματικά. «Λες να μη μιλάνε;» διερωτήθηκαν αρκετοί. Τότε τη λύση ανέλαβε να δώσει ο πρώην πρωθυπουργός. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο κ. Καραμανλής σκούντηξε τον κ. Γεωργιάδη και του είπε «Άδωνι, τι γίνεται;», κοιτώντας τον με αυστηρό βλέμμα. Μόλις ο αντιπρόεδρος κατάλαβε ποιος του είχε μιλήσει τινάχτηκε από τη θέση του, έβγαλε μια κραυγή έκπληξης και έσπευσε να ασπαστεί με θέρμη τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος και συμπλήρωσε: «Τέτοια κάνεις και θα λένε πως δεν μιλάμε…».

Με πληροφορίες από panhellenicpost.com

ΔημοσχάκηςΆδωνις ΓεωργιάδηςΚαραμανλήςβιβλίο ΔημοσχάκηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα