«Καλωσήλθατε στη Ζώνη του Λυκόφωτος»: Γαλοπούλες σχηματίζουν κύκλο γύρω από νεκρή γάτα και το internet... τρελαίνεται (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα αληθινά μυστηριώδες και υποβλητικό βίντεο που χρήστης του Twitter ανέβασε στο λογαριασμό του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει «μίνι υστερία» στο Διαδίκτυο, καθώς είναι -ή, μάλλον, ήταν...- εντελώς ανεξήγητο.

Στο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε στη Βοστώνη, δεκάδες άγριες γαλοπούλες έχουν σχηματίσει έναν κύκλο γύρω από το πτώμα μιας γάτας στη μέση του δρόμου και κινούνται απολύτως συγχρονισμένα και χωρίς να σπαν τον κύκλο για κάμποση ώρα (το βίντεο διαρκεί περίπου δύο λεπτά,

ωστόσο ο χρήστης δήλωσε ότι το φαινόμενο κράτησε πολύ παραπάνω).

These turkeys trying to give this cat its 10th life pic.twitter.com/VBM7t4MZYr

— J... (@TheReal_JDavis) March 2, 2017

Όπως είναι φυσικό, η μυστηριώδης συμπεριφορά των πουλερικών «έριξε» το Διαδίκτυο με τους χρήστες να αναρωτιούνται γιατί τα πουλια συμπεριφέρονταν κατ' αυτό τον τρόπο. Άλλοι μίλησαν για τελετή πένθους, άλλοι ότι οι γαλοπούλες... έδιναν στη γάτα την δέκατη ζωή της και πάει λέγοντας.

Ωστόσο, μιλώντας στο Verge, ο βιολόγος Άλαν Κρακάουερ έδωσε μια πιο πεζή εξήγηση για το φαινόμενο: τα πουλιά έκαναν έναν «έλεγχο του αρπακτικού», δηλαδή, επιχειρούσαν να διαπιστώσουν αν η γάτα -το αρπακτικό, δηλαδή- ήταν ακόμα ζωντανή και πιθανόν τα απειλούσε.

Όπως και νά'χει, η εικόνα του κύκλου των πουλερικών γύρω από τη νεκρή γάτα είναι ένα απίστευτο και υποβλητικό θέαμα.

ΗΠΑΒοστώνηγαλοπούλεςνεκρή γάτακύκλοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα