Κακοκαιρία Daniel: Καταγγελία από κάτοικο ότι ειδικός πήγε να βγάλει τα νεκρά ζώα αλλά «δεν μπορούσε να αντέξει τη δυσοσμία» και έφυγε (video)

Τα Μεγάλα Καλύβια έχουν υποστεί βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel και απέχουν ελάχιστα χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων. Οι κάτοικοι του χωριού είναι αγανακτησμένοι γιατί οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν δώσει λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι το ζήτημα της συλλογής και αποτέφρωσης των νεκρών ζώων.

Η πόλη των Τρικάλων και οι γύρω περιοχές έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία Daniel.

Οι κάτοικοι του χωριού Μεγάλα Καλύβια είναι εξοργισμένοι καθώς οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμα λύση στο τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τη συλλογή και αποτέφρωση των νεκρών ζώων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του κυρίου Βασίλη που όπως καταγγέλλει στο STAR έχασε όλα του τα πρόβατα και οι αρχές αδιαφορούν για ένα τόσο σημαντικό θέμα υγείας. «Εδώ υπάρχει μια μεγάλη υγειονομική βόμβα για το χωριό μας! Ήρθε ειδικός για να βγάλει τα νεκρά πρόβατα, όμως τελικά δεν τα έβγαλε. Έφυγε γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τη δυσοσμία».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του, ο κ. Βασίλης απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πρώτα θα πεθάνουμε εμείς και μετά οι άλλοι. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει πέντε μέρες. Ξεκινάμε από τον πρόεδρο, πάμε στον δήμαρχο και μετά στον περιφερειάρχη και μετά στο κράτος. Όλοι είναι ανύπαρκτοι! Εξαφανισμένος ο δήμος, εξαφανισμένος και ο περιφερειάρχης που βγήκε με 50.000 ψήφους. Δεν υπάρχει τίποτα. Μηδέν όλα».

Διαβάστε επίσης:

Λούτσα: Τους ειδοποίησαν με sms να εγκαταλείψουν το κρησφύγετο γιατί κινδύνευαν – «Σας έχουν εντοπίσει»

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Την πίεζε να τα ξαναβρούν, έλεγε ότι θα τη σκοτώσει

Κακοκαιρία Daniel: «Να βράζετε το νερό πριν το καταναλώσετε» – Οδηγίες για τους κατοίκους των πλημμυρισμένων περιοχών (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel, Καταγγελία,kakokairia Daniel, katangelia