Καιρός: Χιονίζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Στα «λευκά» Ωραιόκαστρο, Πεύκα, Χορτιάτης και Ασβεστοχώρι

Στα «λευκά» έχουν ήδη ντυθεί αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης, με το χιόνι να πέφτει και στο κέντρο της πόλης.

Οι προβλέψεις για την επέλαση του χιονιά επιβεβαιώθηκαν και ήδη Ωραιόκαστρο, Πεύκα και Ασβεστοχώρι έχουν ντυθεί στα «λευκά».

Ο υδράργυρος έκανε «βουτιά» 18 βαθμών στη Θεσσαλονίκη και ο καιρός

μέσα σε λίγες ώρες έγινε …χειμωνιάτικος.

Από το απόγευμα πέφτουν χιόνια ακόμα και στο κέντρο της πόλης και μένει να φανεί αν κατά τη διάρκεια της νύχτας θα το στρώσει.

Η κακοκαιρία στην πόλη είναι αισθητή από νωρίς το πρωί, με το κρύο να είναι τσουχτερό. Σε πολλούς δρόμους παρατηρούνται προβλήματα, με τα συνεργεία του δήμου να βρίσκονται επί ποδός.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης, η χιονόπτωση είναι σε εξέλιξη στα ορεινά τμήματα των περιοχών της Πέλλας, του Κιλκίς και της Ημαθίας σε υψόμετρο άνω των τετρακοσίων μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 14:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρους άνω του 1,5 τόνου, καθώς και όλων των λεωφορείων, επί της Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από το ύψος του Κόμβου Κ-13 (Νοσοκομείο Αγ. Παύλος) έως το ύψος του Κόμβου Λαχαναγοράς λόγω των καιρικών φαινομένων.

Οι αλατιέρες του δήμου ήδη έχουν βγει στους δρόμους σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ανοιχτοί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί στη Λένορμαν: Βρέθηκε το όχημα των δραστών – 4 προσαγωγές

Τραγωδία στην Πάτρα: Ηλικιωμένος, αντί να βάλει πρώτη, έβαλε όπισθεν και σκότωσε νεαρό οδηγό μηχανής

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Υπάρχουν διάφοροι δράστες» – «Βόμβα» από τον δικηγόρο της οικογένειας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Χιονίζει, Θεσσαλονίκης –, Ωραιόκαστρο Πεύκα Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι,kairos, chionizei, thessalonikis –, oraiokastro pefka chortiatis, asvestochori