Και ξαφνικά ο Μειμαράκης έπεσε επάνω σε έναν γάμο – Τι ευχήθηκε στο γαμπρό και τη νύφη (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης περπατούσε στους δρόμους του Ναυπλίου με κατεύθυνση το Δημαρχείο. Εκεί όμως γινόταν ένας γάμος και ήταν γεμάτο κόσμο. Ο κ. Μειμαράκης ευχήθηκε από καρδιάς στους νεόνυμφους.

Μόλις είχε τελειώσει την περιοδεία του και την ομιλία του σε στελέχη της ΝΔ, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης του Άργους. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του στην Αργολίδα, ήταν το Ναύπλιο.

Έφτασε στην πόλη του γραφικού Ναυπλίου, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και περπάτησε για λίγο με τους συνεργάτες του στα στενά της πόλης, με κατεύθυνση το Δημαρχείο.

Όμως

το προαύλιο ήταν γεμάτο καλοντυμένους κυρίους και κυρίες που κάποιον περίμεναν. Στο Δημαρχείο γινόταν ένας γάμος. Όταν το πλήθος αντιλήφθηκε τον κ. Μειμαράκη, άρχισε να βγάζει φωτογραφίες. Ο κ. Μειμαράκης περίμενε διακριτικά και χαμογελαστός να τελειώσει ο γάμος και σε λίγη ώρα πράγματι, εμφανίσθηκαν οι νεόνυμφοι οι οποίοι τα έχασαν.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τους πλησίασε και τους ευχήθηκε από καρδιάς τα καλύτερα. Το ζευγάρι δεν παρέλειψε να του ζητήσει να βγάλει και μαζί τους μια φωτογραφία. Στην συνέχεια ο κ. Μειμαράκης έκανε δηλώσεις .

ΝΔΒ. Μεϊμαράκης΄ΝαύπλιογάμοςνεόνυμφοιΔημαρχείο ΝαυπλίουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα