Και τέταρτος νεκρός από την έκρηξη στα ΕΛΠΕ

ΕΛΛAΔΑ

Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τους βαριά τραυματισμένους εργάτες των ΕΛΠΕ από την έκρηξη της 8ης Μαΐου στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου.

Σήμερα εξέπνευσε και τέταρτος τραυματίας. Πρόκειται για τον Κώστα Μαγγούρα, που ήρθε να προστεθεί στους Αντώνη Αβράμπο, Μπάμπη Δευτεραίο και Ντελιλάι Ραμαντάν.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των

ΕΛΠΕ σημειώνει ότι το δυστύχημα της 8ης Μαΐου εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς σήμερα εξέπνευσε και ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος εργαζόμενος. Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και την "βαθιά οδύνη", στην οικογένεια του Κώστα και δηλώνουν "την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους".

Στην ανακοίνωση, στη συνέχεια, αναφέρεται ότι οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ο ένας, μάλιστα, έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Το υπουργείο Εργασίας από την πλευρά του, τρεις εβδομάδες μετά την φονική έκρηξη, υπογραμμίζει την επιδίωξή του «οι αιτίες του δυστυχήματος να εντοπιστούν με ακρίβεια και οι τυχόν ευθύνες να αποδοθούν χωρίς αμφιταλαντεύσεις». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αυτό «είναι αυτονόητη υποχρέωση, αλλά και καθήκον προς τους νεκρούς».

ΕΛΠΕνεκρόςεργάτηςτέταρτοςέκρηξη8 ΜάηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα