Και όμως τα θαύματα συνεχίζονται: Το μωρό χωρίς κρανίο άρχισε να μιλάει- Ακούστε το (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Γεννήθηκε δίχως κρανίο και με σπάνια εγκεφαλική πάθηση. Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν έχει πολλές ώρες ζωής. Τους διέψευσε και τώρα ένα χρόνο μετά άρχισε να μιλάει

Ο μικρούλης Jaxon, στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, έχει αρχίσει ήδη να μιλάει και να λέει «Hallo». Οι πάντες έχουν μείνει άναυδοι αφού κανείς δεν το πίστευε.

Ο Jaxon, γεννήθηκε ακριβώς πριν από έναν χρόνο. Μόλις οι γιατροί τον αντίκρισαν, διαπίστωσαν πως λείπει σχεδόν ολόκληρο το κρανίο του. Είπαν στους γονείς του για το πρόβλημα και τους προετοίμασαν ότι το παιδί τους δεν έχει ζωή περισσότερη

από κάποιες ημέρες.

Ο Jaxon, έχει μια σπάνια δυσλειτουργία του εγκεφάλου (γεννιέται 1 στα 4.859 παιδιά). Ονομάζεται Microhydranencephaly, ή αλλιώς ανεγκεφαλία. Οι γιατροί είπαν στη μητέρα του Brittany και στον πατέρα του Brandon Buell, ότι ο μικρούλης τους δεν έχει πιθανότητες να τα καταφέρει.

Εκτός από τη δυσλειτουργία του έλειπε και μεγάλο μέρος του κρανίου του. Οι γονείς του όμως περιέβαλλαν το άρρωστο μωράκι τους με αγάπη και σε συνδυασμό με την αγωγή που συνέστησαν οι γιατροί, ο μικρούλης όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έγινε και ενός έτους και άρχισε να μιλάει.

Στο βίντεο ακούγοντα;ι οι δυο γονείς να χαιρετούν το μωρό τους: "Hi baby" του λένε και εκείνο τους εκπλήσσει. Καταλαβαίνει τι του λένε και με την γλυκειά λεπτή φωνούλα του απαντάει: "Hallo".

ανεγκεφαλίαJaxonμωρό χωρίς κρανίοκρανίομωρό με σπάνια πάθηση.Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα