«Ήταν κωμωδία λαθών»- Πως εξήγησε ο μπαμπάς ότι τα παιδιά του «εισέβαλαν» στην συνέντευξη του με το BBC

ΚΟΣΜΟΣ

Μέσα μόλις σε λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει viral όχι μόνο αυτός αλλά και η οικογένειά του όταν τα παιδιά μου «μπούκαραν» στο δωμάτιο την ώρα που πραγματοποιούσε σύνδεση με το BBC.

Ο λόγος φυσικά για τον καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι του οποίου η συνέντευξη για τις εξελίξεις στην περιοχή της Ασίας έχει γίνει viral από την περασμένη Παρασκευή.

Τώρα ο ίδιος και η οικογένειά του μίλησαν για το περιστατικό στην Wall Street Journal και στο BBC.

« Ήταν

μια κωμωδία λαθών» εξήγησε ο Κέλι. Μάλιστα, ανέφερε ότι εκείνος φταίει γιατί δεν είχε κλειδώσει την πόρτα του δωματίου, όπως κάνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε να γράφει μία επιστολή απολογία στο BBC, ωστόσο μέσα σε 15 λεπτά, οι άνθρωποι του καναλιού επικοινώνησαν μαζί του, ζητώντας την άδεια της οικογένειας, για να προβάλουν το επίμαχο βίντεο. Εκείνοι στην αρχή αρνήθηκαν, ωστόσο στο τέλος το έδωσαν.

Το ζευγάρι τόνισε ότι δεν μάλωσε τα παιδιά γι' αυτό.

« Ήταν χαριτωμένο όλο αυτό» είπε το ζευγάρι

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο BBC ο δημοσιογράφος τους ρώτησε πως ένοιωσαν που αρκετοί υπέθεσαν ότι η κυρία που μπήκε μέσα στο δωμάτιο σαν σίφουνας ήταν η νταντά των παιδιών και όχι η μητέρα τους.

«Εγώ ενοχλήθηκα αρκετά», είπε ο Κέλι με τη σύζυγό του να λέει «εγώ από την άλλη ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει το βίντεο χωρίς να τον ενδιαφέρει αν είμαι η μητερα των παιδιών ή όχι. »

Ρόμπερτ Κέλιανταποκριτής BBCπαιδιάοικογένειαεξήγησηviralHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα