Ισπανία: «Οσμή» σκανδάλου στο παλάτι – Φήμες ότι η βασίλισσα Λετίθια είχε δεσμό με τον πρώην γαμπρό της

«Οσμή» σκανδάλου στο παλάτι της Ισπανίας με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα Λετίθια, η οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην γαμπρό της. 

Όλα ξεκίνησαν από ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της αδερφής της Βασίλισσας Λετίθια, Jaime Del Burgo, ότι κάποτε είχαν δεσμό και πως ήταν έτοιμος να την παντρευτεί.

Ο 53χρονος Del Burgo έβαλε «φωτιά» στο παλάτι με μία ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter), η οποία είχε μία φωτογραφία της Λετίθια πριν από περίπου 15 χρόνια με το ακόλουθο κείμενο σαν λεζάντα:

«Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα

σου. Το αισθάνομαι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες για να ιδωθούμε ξανά. Σε αγαπώ. Δικιά σου».

Στη συνέχεια, όμως, ο Del Burgo διέγραψε τόσο την ανάρτηση όσα και τον λογαριασμού του στο Χ όταν η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά media.

Jaime del Burgo dice que Letizia Ortiz y él fueron amantes, por 2ª vez, entre julio de 2010 y finales de 2014. La prensa meretriz guarda silencio. Ahora, si quiere servir a España frente a la monarquía balcanizante del 78, tiene que empezar a contar cosas de relevancia política. pic.twitter.com/spyn9Hx9AU

— El archivo (@elarchivoesp) December 2, 2023

Ο Del Burgo εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί την Λετίθια το 2004, ενώ αυτή ήταν ακόμα δημοσιογράφος.

Κατά τους ίδιους ισχυρισμούς, ο Del Burgo θα έκανε την πρόταση σε δείπνο με τη Λετίθια στο ξενοδοχείο Ritz στη Μαδρίτη αλλά σε εκείνο το ραντεβού η μετέπειτα βασίλισσα της Ισπανίας φέρεται να του είπε ότι είχε γνωρίσει έναν άνδρα (σ.σ. τον Φελίπε) ο οποίος θα της άλλαζε τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Το #Cancel_Balenciaga μετά την καμπάνια με σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια πάει περίπατο

Πόλεμος στη Γάζα: Επιστροφή στο αρχικό πλάνο Νετανιάχου για νέα «Νάκμπα» (videos)

Kiss: «The End of the Road» για τη θρυλική μπάντα – Mόνο με… avatars στο εξής τα live τους (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισπανία, Οσμή, – Φήμες, Λετίθια,ispania, osmi, – fimes, letithia