Ήρθε η ώρα για δουλειά…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ακούσαμε και μια ενδιαφέρουσα πρόθεση - πρόταση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση … Ο λόγος για 10% περικοπή των αποδοχών των Βουλευτών.

Καιρός ήταν να δει κάποιος το ζήτημα αυτό, ιδιαίτερα την ώρα που έρχονται και νέες περικοπές στις συντάξεις, όταν συνολικά στα χρόνια του μνημονίου το ψαλίδι έφτασε έως και το 60%, με το ποσό μάλιστα που τελικά λαμβάνουν οι συνταξιούχοι να τους εντάσσει κάτω από

το όριο της φτώχειας.

Μας τα παίρνουν από παντού, μας έχουν αλυσοδέσει κανονικά … αλλά όπως λέει και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης πώς να γίνει αλλιώς: «δυστυχώς μια κοινωνία που έχει 30% ανεργία και 30% ανασφάλιστους εργαζόμενους δεν έχει επιλογές»!!!

Όμως ο λαός εμπιστεύτηκε αυτή την Κυβέρνηση και της έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση και να δημιουργήσει επιλογές, σε 2,3 εκατομμύρια έλληνες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας και σε 1,2 εκατ. Έλληνες που αποτελούν τη μεσαία τάξη και η οποία έχει χάσει πάνω από το 40% της περιουσίας της τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα και με την πρόσφατη έκθεση της Credit Suisse.

Πρέπει να αλλάξετε την κατεστημένο. Να σταματήσετε την φοροεισπρακτική λογική για τις τσέπες δανειστών και των βιομηχάνων μέσω επιδοτήσεων… όπως έκαναν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις. Ήρθε η ώρα να γυρίσουν κάποια χρήματα και στους πολίτες μέσω παροχών υγείας, παιδείας, συντάξεων κλπ κλπ…

Βουλευτέςμισθοί βουλευτώνμειώσεις μισθώνHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα