ΗΠΑ: Αστυνομικός σκότωσε τον 12χρονο γιο τους και τους ζητάνε 500 δολάρια για έξοδα ασθενοφόρου

ΚΟΣΜΟΣ

Δεκαπέντε μήνες μετά τη δολοφονία του 12χρονου Tamir Rice από αστυνομικό του Κλίβελαντ, ανακοινώθηκε στην οικογένεια ότι χρωστάει 500 δολάρια για τα έξοδα των πρώτων βοηθειών και της μεταφοράς του γιου τους στο νοσοκομείο.

Το κόστος σύμφωνα με το επίσημο αίτημα προς την οικογένεια που αναφέρει ότι τα 450 δολάρια είναι για τις πρώτες βοήθειες που παρασχέθηκαν στο παιδί στο ασθενοφόρο και 50 δολάρια για την απόσταση που διένυσε το όχημα.

Τον Tamir τον πυροβόλησε θανάσιμα ο αστυνομικός

Timothy Loehmann τον Νοέμβριο του 2014. Το περιπολικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περίπτωση «ενός άνδρα που κυκλοφορούσε με πιστόλι», αν και οι αστυνομικοί είδαν ότι πρόκειται για παιδί, που είχε ένα ψεύτικο πιστόλι για παιχνίδι, πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 12χρονο.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το παιδί τους πλησίασε απειλητικά κρατώντας ένα πιστόλι.

Η απόφαση του δικαστηρίου να μην παραπεμφθούν σε δίκη οι αστυνομικοί προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών και ακόμη ένα τραγικό επεισόδια στη μεγάλη συζήτηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές αρχές τους μαύρους της Αμερικής.

Η οικογένεια, μετά και την τελευταία εξέλιξη, είναι εξαιρετικά ενοχλημένη σύμφωνα με τη δικηγόρο τους, η οποία σε επιστολή της στην Washington Post, χαρακτηρίζει την ενέργεια της πόλης ως ανάλγητη, χωρίς ευαισθησία και με παντελή έλλειψη σωστής κρίσης.

δολοφονία παιδιούαστυνομία ΗΠΑδολοφονίες ΗΠΑΤαμίρ ΡαίςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα