Ινδία: H ευφορία στέλνει απορριμματοφόρα έξω από εταιρεία - «Πληρώστε τους φόρους σας η μυρίστε την βρώμα»

ΚΟΣΜΟΣ

Υπάλληλοι της αμερικανικής εταιρείας-κολοσσού «Intel» ένιωσαν ότι ήταν στο λάθος μέρος όταν είδαν απορριμματοφόρα να κάνουν «παρατάσσονται» δίπλα από την είσοδο του κτηρίου τους στην Ινδία. Αξιωματούχοι της πόλης Silicon Valley στην Ινδία απείλησαν να ρίξουν σκουπίδια αν η Intel αρνιόταν να πληρώσει τον τεράστιο φόρο ακινήτου που έχει.

Αξιωματούχοι της Bruhat Bengaluru Mahanagara Palike (BBMP), ένα διοικητικό σώμα ποτ είναι υπεύθυνο για ακίνητες περιουσίες, δήλωσαν ότι μια επιτροπή για την φορολόγηση

και τα οικονομικά ανακάλυψαν ότι η Intel Technolgy India Pvt. Ltd δεν έχει πληρώσει φόρους μεταξύ του 2007 και του 2008 που φτάνουν συνολικά στα 5.1 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με την India Today.

Eπανειλλημένς προειδοποιήσεις στην Intel, από ότι φαίνεται, αγνοήθηκαν οπότε οι δημιουργικοί αξιωματούχοι της BBMP αποφάσισαν να στείλουν απορριμματοφόρα στο κτήριο της εταιρείας με ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Πληρώστε τώρα ή μυρίστε την βρώμα.

«Η διένεξη λύθηκε και τα απορριμματοφόρα έφυγαν όταν αξιωματούχοι της Intel έδωσαν μια γραπτή δέσμευση ότι θα πλήρωναν τις μισές φορολογικές τις υποχρεώσεις που ισχυρίζεται η BBMP ότι έχει, μέχρι τις 28 Αυγούστου, σύμφωνα με μια προσωρινή απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καρνατάκα», δήλωσε ο επίτροπος Muniveerappa που ηγούνταν της «πομπής» των απορριματοφόρων, σύμφωνα με το The Hindu.

απορριμματοφόραΙνδίαφόροςIntelHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα