Ημαθία: 28χρονος ο ασύλληπτος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη (Video)

Παραμένει ασύλληπτος ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη το βράδυ της Παρασκευής (21/10) στο χωριό Παλαιοχώρα, κοντά στη Βέροια.

Πρόκειται πραγματικά για μια οικογενειακή τραγωδία καθώς το αυτοκίνητο, κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τραυμάτισε επίσης σοβαρά τη 37χρονη μητέρα και την 11χρονη αδελφή της, την ώρα που περπατούσαν σε κεντρικό δρόμο.

Η 15χρονη σκοτώθηκε ακαριαία ενώ στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 37χρονη μητέρα, ενώ η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο

Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή και να εκτιμάται ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο οδηγός εξαφανίστηκε και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Όμως οι αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίησή του και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα 28 ετών.

Ωστόσο το Αυτόφωρο έχει ήδη παρέλθει, κάτι που σημαίνει ότι η δικογραφία θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα, εκείνος θα ασκήσει δίωξη και θα κινηθεί στη συνέχεια η σχετική διαδικασία.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος κήδευσε τη 15χρονη μόνος του το Σάββατο, καθώς η άλλη του κόρη και η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες (Videos)

Παλιοσπύρου για τη νέα επίθεση με καυστικό υγρό: Κανένας δεν μπορεί να αποφασίζει για τη ζωή κάποιου άλλου (Photo)

Μετρό Άγιος Ιωάννης: Άγνωστοι έσπασαν ακυρωτικά μηχανήματα και ΑΤΜ (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα