Η…κρυφή ομιλία του Ομπάμα στην Αθήνα - Που έγινε και γιατί (Photos - Videos)

ΕΛΛAΔΑ

«Ζήτω η Ελλάς!». Έτσι έκλεισε την ιστορική ομιλία του για τη Δημοκρατία ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Τα λόγια του 44ου Αμερικανού Προέδρου απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων και ενέπνευσαν τον ελληνικό λαό.

Ωστόσο, μερικές ώρες πριν βρεθεί στο Φάληρο, ο Ομπάμα παράθεσε μία μικρή τελετή στον Αστέρα Βουλιαγμένης προς τιμήν των εργαζομένων της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Όπως αποκαλύπτει το ethnos.gr,

πριν ο Αμερικανός πρόεδρος μεταβεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, δέχθηκε το προσωπικό της πρεσβείας σε αυλή του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμενε.

«Ήταν φανταστικός! Προσιτός, ευδιάθετος και χαμογελαστός», αποκαλύπτει άτομο που ήταν στη σεμνή τελετή που διοργανώθηκε σήμερα το πρωί.

Ο πρόεδρος Ομπάμα ευχαρίστησε τους εργαζομένους της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και με τη σύντομη ομιλία του κατάφερε να τους εμπνεύσει και να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Μετά την πεντάλεπτη ομιλία του, ο Αμερικανός πρόεδρος έσφιξε το χέρι όλων των υπαλλήλων, συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε και φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Η μόνη παράκληση του προέδρου ήταν να τού επιτρέψουν να μη βγάλει... σέλφι. Παρών στην εκδήλωση ήταν φυσικά ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρεϋ Πύατ που συνόδευε τον Μπάρακ Ομπάμα.

Πηγή: ethnos.gr

Μπαράκ Ομπάμαεπίσκεψη Ομπάμα Ελλάδαομιλία ΟμπάμαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα