Ιερώνυμος για τον γάμο του Κασσελάκη: «Άσε τον καημένο κι αυτόν»

Έναν μάλλον ασυνήθιστο διάλογο είχαν δημοσιογράφος του Αντ1 με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, όταν αποχωρούσε από τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου και με αφορμή τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο δημοσιογράφος από το Πρωινό του ΑΝΤ1, Γιάννης Μαλλιαρός, ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο να του μιλήσει για το γάμο των ομοφύλων.

Γ.Μ. Είστε υπέρ ή κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών;

Α.Ι. Άμα δεν το διαβάσουμε…

Περιμένουμε να το διαβάσουμε πρώτα.

Γ.Μ Σε έναν γάμο τι είναι αυτό που θα ευχόσασταν;

Α.Ι. Εσύ θα παντρευτείς άλλον;

Γ.Μ. Εγώ αν ήμουν ερωτευμένος με έναν άνδρα θα τον παντρευόμουν.

Α.Ι. Εγώ δεν θα παντρευόμουν

«Για τον κ. Κασσελάκη που παντρεύτηκε, πήγε και στην Αμερική», ήταν η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου με τον επικεφαλής της Εκκλησίας να απαντά: «Άσε κι αυτόν τον καημένο».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 μίλησε σχετικά με το ζήτημα του νομοσχεδίου προς ψήφιση που ετοιμάζεται από την κυβέρνηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και την τεκνοθεσία.

«Η Εκκλησία δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη θέση για το ζήτημα αυτό. Πιστεύουμε στην ελευθερία του ανθρώπου να ζει όπως επιθυμεί, όμως δεν θα επιτρέψουμε την αλλαγή στη σύνθεση της κοινωνίας», ανέφερε τονίζοντας πως «ένα παιδί που θα έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες τι δικαιώματα θα έχει».

Διαβάστε επίσης:

Επιβάτιδα λεωφορείου «δραπετεύει» σαν κομάντο πηδώντας από το παράθυρο γιατί δεν είχε εισιτήριο – Απίστευτο βίντεο

Ξεκινάει η «ψυχρή εισβολή»: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία, πού θα χιονίσει – Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμοι – Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία

Βοιωτία: Βρέθηκαν DNA και αποτυπώματα του 17χρονου στην σκανδάλη του όπλου του αστυνομικού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιερώνυμος, Κασσελάκη, Άσε,ieronymos, kasselaki, ase