Ιατροδικαστής: Δεκατέσσερις μαχαιριές δέχθηκε η 32χρονη – Ο δολοφόνος είχε μένος

Δεν συνδέεται η δολοφονία με το επάγγελμά της λέει η ΕΛ.ΑΣΕΛΛAΔΑ

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το σώμα της 32χρονης υπαλλήλου της Α΄ ΔΟΥ Πειραιά που βρέθηκε δολοφονημένη χθες το απόγευμα στο Β΄νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα βαθιά τραύματα είναι από τέσσερις μαχαιριές και τα υπόλοιπα είναι επιφανειακά.

Οι μαχαιριές αυτές δείχνουν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το μένος του δράστη για την άτυχη γυναίκα.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ νωρίτερα αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική της ιδιότητα και στις υποθέσεις που χειριζόταν.

Οργή από τον τραγικό πατέρα - «Ορκίζομαι ότι θα σκοτώσω τον δολοφόνο»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο τραγικός πατέρας της 32χρονης ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, έκανε λόγο για πληρωμένο δολοφόνο καθώς, όπως λέει, το παιδί του εργαζόταν στο ΣΔΟΕ και χειριζόταν δύσκολες υποθέσεις.

Κάποια στιγμή ξέσπασε λέγοντας «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω».

«Είπε βοήθεια και ξεψύχησε»

Ρίγη προκαλεί η μαρτυρία του ιερέα Θεόδωρου Γεωργόπουλου, ο οποίος βρέθηκε κοντά στην άτυχη 32χρονη που δέχθηκε δολοφονική επίθεση στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών, λίγο πριν ξεψυχήσει.

Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, βρισκόταν σε ένα μνήμα και διάβασε τρισάγιο, όταν άκουσε την φωνή ενός άνδρα που καλούσε σε βοήθεια.

Ο ιερέας που γνώριζε την 32χρονή την ρώτησε τι κάνει, ωστόσο εκείνη ζήτησε βοήθεια και μετά από λίγο, κατέληξε.

Το μνήμα που επισκεπτόταν το θύμα

Το θύμα επισκεπτόταν συχνά το νεκροταφείο για να αφήσει λίγα λουλούδια στο μνήμα του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο, σε εργατικό δυστύχημα στην Πάτρα.

Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου κατά τη κατά την διάρκεια εργασιών κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη -Ψαθόπυργος.

δολοφονίανεκροταφείοεφοριακόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα