Η Ξουλίδου επιμένει: Ο Καμμένος πρέπει να παραιτηθεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την ηγεσία των ΑΝΕΛ επέμεινε η πρώην βουλευτής του κόμματος Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η Στ. Ξουλίδου ανέφερε για τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ σε συνέντευξή της το πρωί της Δευτέρας στο ΒΗΜΑ Fm ότι «είναι σε πλήρη αντίφαση με τον κόσμο των ΑΝΕΛ. Υπάρχει ασυνέπεια λόγων και πράξεων με αυτό που θέλει ο κόσμος των ΑΝΕΛ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε αφήνοντας

αιχμές: «Από τον Ιανουάριο όταν έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας κατάλαβε ότι θα μπορούσε να παίξει παιχνίδια πολιτικά και να ρυθμίσει τη ζωή ορισμενων ανθρώπων».

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ότι «οι ΑΝΕΛ πρέπει ν' αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε.Είναι χειρότερη από Σαμαρά & Βενιζέλο.Δυο φορές προδοτική.»

Οι ΑΝΕΛ πρέπει ν αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε.Είναι χειρότερη από Σαμαρά & Βενιζέλο.Δυο φορές προδοτική &δοσίλογη

— Σταυρούλα Ξουλίδου (@sxoulidou) November 29, 2015

Επιπλέον, αποσαφήνισε τους λόγους που δεν ψήφισε το τρίτο μνημόνιο τον Ιούλιο, λέγοντας πως «εξαρχής ήμουν αντίθετη στη συμφωνία για το τρίτο Μνημονίο. Πιέστηκα και εκβιαστικά μπήκα την τελευταία στιγμή να ψηφίσω τον Ιούλιο για να μην πέσει η κυβέρνηση, γιατί δεν ήθελα να αναλάβω την ευθύνη να ρίξω την κυβέρνηση. Ο Καμμένος στην κοινοβουλευτική ομάδα μας έλεγε να ψηφίσουμε για να αποφύγουμε το Grexit».

Σταυρούλα ΞουλίδουΑΝΕΛΠάνος ΚαμμένοςπαραίτησηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα