Η τραγωδία του Μάντσεστερ «ενώνει» τους «αιώνιους»: Συγκλονιστικά μηνύματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

ΑΘΛΗΤΙΚA

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ «ένωσε» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου ένωσαν τη φωνή τους με αυτή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να εκφράσουν την οδύνη και τον αποτροπιασμό τους για τη φονική επίθεση στο Manchester Arena, που κόστισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες άλλους.

Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter,

η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και συλλυπητηρίων, αναφέροντας: «Οι σκέψεις μας στα θύματα & στις οικογένειές τους στο Μάντσεστερ. / Our thoughts & prayers with everyone in #Manchester».

Οι σκέψεις μας στα θύματα & στις οικογένειές τους στο Μάντσεστερ. / Our thoughts & prayers with everyone in #Manchester. #PrayforManchester pic.twitter.com/McZe0rrWpo

Olympiacos FC (@olympiacos_org) May 23, 2017

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: «Σοκαρισμένοι από τον τρόμο ξανά! Γιατί; Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με το Μάντσεστερ».

Shocked by Terror again! Why? Our thoughts and prayers with Manchester #StandTogether #PrayForManchester #ManchesterArena #Panathinaikos pic.twitter.com/hBWpkxUpMm

Panathinaikos F.C. (@paofc_) May 23, 2017

Μάντσεστερτρομοκρατική επίθεσηΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα