Η στιγμή της εκτέλεσης Αμερικανού έφηβου από αστυνομικούς (Video- Σκληρές Εικόνες)

ΚΟΣΜΟΣ

Η αστυνομία της Καλιφόρνια έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός έφηβου από αστυνομικούς. Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να συνεχίζουν να πυροβολούν τον νεαρό ακόμη και ότι ήταν ήδη τραυματισμένος από τις σφαίρες που δέχθηκε και δύσκολα μπορούσε ακόμη και να κινηθεί γράφει ο Guardian.

Η δολοφονία του 19χρονου Dylan Noble, συνέβη στις 25 Ιουνίου

στο Frenco της Καλιφόρνια.

Η αστυνομία είχε παρουσιάσει το βίντεο στην οικογένεια του θύματος την περασμένη Παρασκευή και είχε αρνηθεί να το δώσει στη δημοσιότητα μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.

Ο πατέρας του νεαρού δήλωσε ότι «απλά ήθελαν να σκοτώσουν» μόλις είδε το υλικό από την κάμερα του περιπολικού και πρόσθεσε ότι τράβηξαν την σκανδάλη χαρούμενοι.

Μετά την παρουσίαση του υλικού η οικογένεια κινήθηκε νομικά κατά της αστυνομίας και του δήμου, αναφέροντας ότι πρόκειται για αδικαιολόγητη άσκηση υπερβολικής βίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, οι αστυνομικοί ερευνούσαν αναφορές για ένα νεαρό που κυκλοφορούσε με ένα όπλο και πρόσθεσαν ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ο νεαρός οπλοφορούσε.

Από τις κάμερες των αστυνομικών, φαίνεται να πλησιάζουν το νεαρό και να του φωνάζουν ότι θέλουν να δουν και τα δύο του χέρια. Ο Noble βγήκε από το όχημά του και απομακρύνθηκε από αυτό για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια προχώρησε προς τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί συνέχιζαν να του φωνάζουν να καθίσει στο έδαφος και τον πυροβόλησαν δύο φορές.

Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν ξανά και ο νεαρός δέχθηκε την τέταρτη σφαίρα ενώ βρισκόταν ήδη πεσμένος στο έδαφος.

Η νέα δολοφονία έρχεται την ώρα που σε ολόκληρη τη χώρα αυξάνονται οι φωνές για την αστυνομική βία. Στο Baton Rouge, της Λουιζιάνα πριν από μία εβδομάδα η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον Alton Sterling έξω από κατάστημα την ώρα που πουλούσε CDs.

Την επόμενη ημέρα ένας αστυνομικός σκότωσε σε φανάρι στη Μινεσότα τον Philando Castile, που είχε πει στον αστυνομικό ότι έχει άδεια για ο όπλο που είχε μαζί του.

Η αστυνομία του Frenco είπε ότι δεν θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των αστυνομικών που σκότωσαν τον έφηβο, για λόγους ασφαλείας.

ΗΠΑδολοφονία ΗΠΑαστυνομική βία ΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα