Η στιγμή που μαύρος αντιφασίστας διαδηλωτής, αγκαλιάζει έναν νεοναζί και εκείνος τα χάνει (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Δυο πράγματα είναι τα καλύτερα για να ξεχαρβαλώσει κάποιος το ήδη μειωμένο μυαλό ενός νεοναζί. Το πρώτο να του μιλάει με επιχειρήματα, κάτι που οι νεοναζί αγνοούν και μπερδεύονται και το δεύτερο είναι να του δείξει αγάπη και αποδοχή (όχι αποδοχή επειδή είναι νεοναζί, αλλά αποδοχή επειδή είναι ένα ημιμαθές ανθρωπάκι που δεν ξέρει τι του γίνεται)

Το δεύτερο έκανε ένας αντιφασίστας διαδηλωτής και μάλιστα μαύρος, ο οποίος αγκάλιασε έναν νεοναζί, που φορούσε μάλιστα και μπλούζα με τη σβάστικα. (κάτι σαν τους δικούς μας που κάνουν τατουάζ με τη σβάστικα και μετά θρασύδειλα λένε

ότι δεν είναι σβάστικα αλλά… αρχαιοελληνικό σύμβολο)

Στην πανεπιστημιούπολη του Γκέινσβιλ της Φλόριντα, μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων πραγματοποίησαν ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας, επειδή μέσα στο πανεπιστήμιο μιλούσε σε εκδήλωση ο ακροδεξιός Ρίτσαρντ Σπένσερ. Απέναντι τους παρατάχθηκαν ως συνήθως τα «μπρατσωμένα παιδιά», οι νεοναζί που δεν ξεπερνούσαν τους 300 και άρχισαν να προκαλούν και να υβρίζουν τους διαδηλωτές.

Φώναζαν προκλητικά συνθήματα για τη λευκή ανωτερότητα, ενώ δεν παρέλειπαν να χαιρετούν και… αρχαιοελληνικά. Οι διαδηλωτές απαντούσαν με συνθήματα υπέρ των μαύρων. Εντελώς ξαφνικά ένας άνδρας, ένα «μπρατσωμένο παλικάρι» για να προκαλέσει επεισόδια βγήκε από τις γραμμές των νεοναζί και επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές των διαδηλωτών.

Οι προκλητικοί νεοναζί θεωρούσαν ότι οι διαδηλωτές θα ορμούσαν και θα χτυπούσαν τον νεοναζί, κάτι που θα προκαλούσε επεισόδια. Όμως αυτό ήταν το λάθος τους. Ο ελάχιστος εγκέφαλος που διαθέτουν δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως αντί για ξύλο στους νεοναζί, υπάρχει και κάτι άλλο που τους αποσυντονίζει. Η αγκαλιά.

Ένας μαύρος διαδηλωτής σταματάει μπροστά από τον νεοναζί και τον αγκαλιάζει. Ταυτόχρονα άρχισε να τον ρωτάει: «Πως είναι δυνατόν να με μισείς; Γιατί με μισείς; Επειδή έχω διαφορετικό χρώμα δέρματος από σένα;»

Ο «Άρειος», ο «υπέρμαχος της λευκής ανωτερότητας» τα έχασε. Μπλόκαρε ο εγκέφαλος του. Αλλιώς του τα είχαν πει. Δεν περίμενε τέτοια αντίδραση. Διστακτικά χαμογέλασε και μάλιστα ανταπέδωσε και εκείνος την αγκαλιά.

νεοναζίμαύρος διαδηλωτήςαγκαλιά νεοναζίσβάστικαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα