Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία με τα μάτια των ανταποκριτών της ΕΡΤ

Ακριβώς πριν από έξι μήνες (24 Φεβρουαρίου 2022) άρχισε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Από τις πρώτες ώρες του πολέμου που μαίνεται η ΕΡΤ είχε τηλεοπτικά συνεργεία και απεσταλμένους αρχικά στο Κίεβο, αλλά και-μεταξύ άλλων- σε Χάρκοβο, Μικολάιβ, Μαριούπολη, Ζαπορίζια, Λβιβ καταγράφοντας αδιάλειπτα τις εξελίξεις στις εμπόλεμες περιοχές.

Σήμερα στις 23.00 στην εκπομπή «Ημερολόγιο ανταποκριτών» στην ΕΡΤ1, έντεκα δημοσιογράφοι της κρατικής

ραδιοτηλεόρασης, απεσταλμένοι στην Ουκρανία, όλο αυτό το διάστημα έως τώρα, επιχειρούν μια αναδρομή στα όσα κατέγραψαν στα ρεπορτάζ τους, ανακαλώντας ιστορίες και πρόσωπα που πιστεύουν ότι περιγράφουν καλύτερα την ιστορική συγκυρία ενός μεγάλου πολέμου σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Η Κάτια Αντωνιάδη, η Αλεξία Καλαϊτζή, ο Κώστας Καντούρης, ο Γιάννης Σουλιώτης, η Ελβίρα Κρίθαρη, η Ανδριάννα Μαγγανιά, η Ευτυχία Πενταράκη, ο Γιώργος Σιδέρης, ο Γιάννης Σουλιώτης, η Έλενα Αποστολίδου και η Μαρία Σταθοπούλου με το υλικό των ανταποκρίσεών τους –μέρος του οποίου μεταδίδεται για πρώτη φορά– συνθέτουν στο ημερολόγιο πολέμου την εικόνα της Ουκρανίας σήμερα, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται μπροστά και πίσω από την κάμερα.

Διαβάστε επίσης:

Lord of the Rings: The Rings of Power – Το νέο επίσημο τρέιλερ της σειράς συναρπάζει (Video)

Σκληρή κόντρα καναλιών για ένα κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης

Απάντηση ΕΣΗΕΠΗΝ σε ΕΡΤ: «Προσπάθειες απαξίωσης δημοσιογράφων δεν είναι αποδεκτές»

Keywords
Τυχαία Θέματα