Η Πενέλοπε Κρουζ όχι μόνο φοράει, αλλά σχεδιάζει σέξι εσώρουχα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Για το περιοδικό «Esquire» είναι η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα στον κόσμο. Ποιος δεν την θυμάται στην ταινία του Γούντι Άλεν «Vicky Christina Barcelona» με το σέξι ροζ νεγκλιζέ να ανάβει φωτιές;

Η Πενέλοπε Κρουζ, δεν τα φοράει μόνο. Τα σχεδιάζει κιόλας. Η πολυτάλαντη ηθοποιός παρουσίασε, μαζί με την αδελφή της Μόνικα, την πέμπτη συλλογή εσωρούχων L' Agent με δημιουργική διευθύντρια την Σάρα Σότον. Είναι η πιο προσιτή σειρά της γνωστής φίρμας Agent Provocateur, που επιμένει να προκαλεί.

Οι δύο αδελφές συλλέγουν εσώρουχα της συγκεκριμένης εταιρίας για περισσότερα από 20 χρόνια. Και εκεί που η συλλογή τους «ψήλωνε» σιγά-σιγά, πήρε φόρα και εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη μάρκα. Η L' Agent βγαίνει σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Καμιά δεν μένει παραπονεμένη.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί με τα εσώρουχα παραγωγής της, αλλά όταν την ρωτούν «τι φοράει όταν κοιμάται» εκείνη αποστομωτικά απαντά: «εξαρτάται από τη μέρα». Ή από τη νύχτα.

Όσο για τον ορισμό του σέξι… «είναι η προσωπικότητα του, τι εκπέμπει αυτό το άτομο. Για παράδειγμα, για μένα η Μέριλιν Μονρόε ήταν μια από τις πιο σέξι γυναίκες όλων των εποχών. Υπήρχε κάτι σε αυτήν, μια ποιότητα που φαινόταν σαν να μην την αντιλαμβανόταν. Δεν έβλεπε τον εαυτό της "απέξω". Δεν έχω ιδέα αν ήταν αυτό το θέμα, αλλά ήταν αυτό που εξέπεμπε και ήταν πραγματικά αβίαστο. Αυτό είναι σέξι. Όταν προσπαθείς σκληρά να το πετύχεις ποτέ δεν θα κατορθώσεις να το εκπέμψεις».

Με την αδερφή της και την Σάρα Σότον

Διαφημίζει και η ίδια τις δημιουργίες της

εσώρουχαΣεξινεγκλιζέΣχεδιάστριαηθοποιόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα