Η νταντά που έκανε σεξ με τον 11χρονο που «πρόσεχε» εξομολογείται

ΚΟΣΜΟΣ

Η 21χρονη Jade που ανέπτυξε σεξουαλική σχέση με το 11χρονο αγόρι που προσελήφθη να προσέχει αφού γλίτωσε την φυλάκιση δίνει την πρώτη της συνέντευξη και εξομολογείται: «Ερωτεύομαι πολύ γρήγορα».

Όταν έγινε το συμβάν η Jade ήταν 20 χρονών. Γδύθηκε, έβγαλε και τα ρούχα του αγοριού κι έκαναν σεξ.

Η δίκη έγινε πριν από λίγες μέρες και γλίτωσε την φυλάκιση μόνο γιατί ο μπαμπάς του αγοριού. Με τον οποίο η νεαρή είχε πριν σεξουαλική σχέση, ανέφερε πως έκανε καλό στο γιο του. Ωστόσο το αγόρι είπε ότι δεν το ευχαριστήθηκε γιατί ήξερε ότι ήταν λάθος.

Η Jade σε αυτή τη συνέντευξη της αποκαλύπτει: Ερωτεύομαι πολύ γρήγορα και δένομαι με ανθρώπους. Μερικές φορές τυχαίνει να γνωριζόμαστε. Μαγείρευα τα γεύματα του και τον πρόσεχα όσο έπαιζε με το Xbox του. Αλλά, μια φορά τον φίλησα και αυτός ανταπέδωσε το φιλί μου. Προφανώς από εκεί ξεκίνησε. Δεν ξέρω τι με έπιασε να το κάνω αυτό. Είμαι καλύτερος άνθρωπος. Όταν τελειώσαμε πήγα στην τουαλέτα κι έκλαιγα. Σκεφτόμουν «τι έκανα μόλις τώρα;».

Μου είπε: Τι πήγε στραβά; Και του απάντησα «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δε σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή».

Η Jade που τώρα είναι άνεργη πρόσθεσε «τι με έπιασε και κοιμήθηκα μαζί του; Δεν είμαι σίγουρη».

«Μου είπε ότι ήταν μεγαλύτερος και τον πίστεψα. Νόμιζα ότι ήταν 16 ή 17 επειδή είναι ψηλότερος και ώριμος». «Ξέρω ότι αυτό που έκανα ήταν πολύ -πολύ κακό, αλλά δεν πρόκειται να ξανασυμβεί» πρόσθεσε η κοπέλα.

Jade Hattνταντάσεξ με 11χρονοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα