Μάρθα Λουίζα: Η Νορβηγή πριγκίπισσα που αρραβωνιάστηκε έναν σαμάνο (Photos/Video)

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας είναι το μεγαλύτερο παιδί και η μοναδική κόρη του βασιλιά Χάραλντ Ε΄ και της βασίλισσας Σόνια της Νορβηγίας.

Η προσωπική της ζωή έχει τροφοδοτήσει πολλά πρωτοσέλιδα στις ταμπλόιντ εφημερίδες και το τελευταίο είναι ο αρραβώνας της με τον Αμερικανό Ντάρεκ Βέρετ, ο οποίος δηλώνει ως επάγγελμα «σαμάνος» και είναι γκουρού αρκετών διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η 50χρονη Μάρθα Λουίζα έχει εγκαταλείψει αρκετά από τα προνόμια και τους επίσημους τίτλους για να μπορεί να έχει την προσωπική ζωή που της αρέσει και γι αυτό δεν εξέπληξε

κανέναν στο παλάτι ο αρραβώνας.

BREAKING

Princess Märtha Louise of Norway and the American shaman Durek Verrett are engaged.

King Harald, Queen Sonja, Crown Prince Haakon and Crown Princess Mette Marit have sent their official congratulations.

It is not known when the wedding will take place. pic.twitter.com/3CpNQVkaqJ

Oskar Aanmoen (@OAanmoen) June 7, 2022

«Η αυτού μεγαλειότητα ο βασιλιάς και η βασίλισσα της στέλνουν τα πλέον εγκάρδια συγχαρητήρια και τους εύχονται το καλύτερο για το μέλλον», ανακοίνωσε ο βασιλικός οίκος της Νορβηγίας.

Η Μάρθα Λουίζα έχει τρεις κόρες από τον γάμο της με τον Νορβηγό συγγραφέα Άρι Μπεν, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Δεκέμβριο του 2019, τρία χρόνια μετά το διαζύγιο του ζευγαριού.

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα είχε κάνει γνωστή την σχέση της με τον 47χρονο Βέρετ, ο οποίος είναι γνωστός και ως «Σαμάνος Ντάρεκ», το 2019.

Η Μάρθα Λουίζα είναι φανατική με τις «εναλλακτικές θεραπείες» και έχει δημιουργήσει την εικόνα της εκκεντρικής γυναίκας, υποστηρίζοντας ότι επικοινωνεί με αγγέλους, ένα «δώρο», που όπως λέει πρέπει να μοιραστεί μέσω διαφόρων συναντήσεων με άλλα άτομα.

Ποιος είναι ο σαμάνος που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας

Ο σαμάνος Βέρετ, που ζει στην Καλιφόρνια, με ενθουσιασμό ανακοίνωσε μέσω των social media τον αρραβώνα του. «Είπε το ΝΑΙ», έγραψε στο Instagram.

Ο σαμάνος που δηλώνει ότι είναι αμφιφυλόφιλος, παρότι έχει εναλλακτική προσέγγιση της ζωής, ακολούθησε το τυπικό και ζήτησε από τον βασιλιά και την βασίλισσα το χέρι της κόρης τους. «Αν είχαν πει όχι, δεν θα προχωρούσα», είπε ο Αμερικανός, που υποστηρίζει πως είναι «σαμάνος έκτης γενιάς». Ο πατέρας του ήταν Αϊτινός με αφρικανική καταγωγή και η μητέρα του έχει ινδιάνικες και νορβηγικές ρίζες.

"We were destined to meet before we were born."

From the #VFArchive: When Shaman Durek, Gwyneth Paltrow's guru, met Princess Märtha Louise of Norway, reality seemed like a fairy tale. https://t.co/iqQdX8tZ22

VANITY FAIR (@VanityFair) June 8, 2022

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα δήλωσε ότι ο αρραβωνιαστικός της «κάνει την καρδιά της να χτυπάει τρελά» και χαρακτήρισε «υπερβατικό» τον έρωτά τους. Ευχαρίστησε μάλιστα την οικογένειά της που «στάθηκε ακλόνητη στο πλευρό» του ζευγαριού.

Η πριγκίπισσα χαρακτηρίζει τον σαμάνο «δίδυμη φλόγα» της, λέει πως είναι «τυχερή» που τον γνώρισε, γιατί την βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι «υπάρχει έρωτας δίχως όρους» και γιατί «την αποδέχεται χωρίς ερωτήσεις και φόβο».

Σε όσους εξέφρασαν επιφυλάξεις για την επιλογή της, η πριγκίπισσα απάντησε: «Σε εκείνους που αισθάνονται την ανάγκη να ασκήσουν κριτική, λέω συγκρατηθείτε! Δεν είναι δική σας δουλειά να επιλέξετε για λογαριασμό μου, ούτε να με κρίνετε. Δεν επέλεξα τον άνδρα μου για να ικανοποιήσω εσάς, ή τους δικούς σας κανόνες».

Διαβάστε επίσης:

Τερέζα Μέι: Η αινιγματική πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας που εκδικήθηκε τον Μπόρις Τζόνσον

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος που ξάφνιασε τον Λαβρόφ – Η οργισμένη απάντηση του Ρώσου ΥΠΕΞ (video)

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί έγιναν έξαλλοι με το παλάτι – Πως εμπλέκεται το Netflix (Videos/Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νορβηγή, PhotosVideo,norvigi, PhotosVideo