Η Μάνη, σημερινή και μεσαιωνική, συγκέντρωσε την τηλεθέαση της Τρίτης

Οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Η μάγισσα» με τις ιστορίες τους να εκτυλίσσονται στην ίδια γεωγραφική περιοχή, αλλά σε διαφορετικές χρονικά περιόδους, συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα και ήταν οι δύο πιο δημοφιλείς σειρές της ημέρας. Με διαφορά όμως, την υψηλότερη τηλεθέαση κατάφερε- ως συνήθως- η σειρά του Mega.

Τρίτη επιλογή ήταν η σειρά «Το ναυάγιο» η πλοκή της οποίας εδράζεται σε τραγωδία η οποία είχε στην εποχή της συγκλονίσει την Ελλάδα.

Στο «νούμερο

4» της ημέρας έφθασε ο «Σασμός», με βάση τα στοιχεία της Nielsen και στη μέση της δεκάδας με τα «καλύτερα» διακρίθηκε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα».

Το μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef» ήταν το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του Star ξεπερνώντας ακόμα και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» το οποίο είναι, συνήθως,  ο «μαγνήτης» τηλεθέασης του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στην ένατη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Σταθερός στις προτιμήσεις μερίδας τηλεθεατών ο «Παράδεισος των κυριών» ήταν το έβδομο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην όγδοη θέση έφθασε το ριάλιτι σόου «Survivor» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega συμπλήρωσε το Top 10 της ημέρας, παρότι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Σία Κοσιώνη.

Διαβάστε επίσης:

Ημερίδα για τα δημοτικά ΜΜΕ από την ΠΟΕΣΥ την Παρασκευή στην Τρίπολη

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Ανδρέας Γεωργίου – «Δεν τα είπα ποτέ αυτά, έλεος»

«Μπρα ντε φερ» Mega-ANT1 για την πρωτιά στην τηλεθέαση – Μια «ελιά» στη σωστή μαντεψιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνη, Τρίτης,mani, tritis