Η μάχη της «Nτέινα Σκάλι» των X files με τους ψυχικούς δαίμονες

ΚΟΣΜΟΣ

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Ντέινα Σκάλι στην τηλεοπτική σειρά X files, αποφάσισε να γίνει γκουρού αυτοβοήθειας, θέλοντας να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα όπως και εκείνη.

Όπως εξομολογηθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Γκίλιαν Άντερσον πάλευε για πολλά χρόνια με τους προσωπικούς της δαίμονες και έκανε ψυχοθεραπεία από 14 χρονών, καθώς η κατάστασή της ήταν τέτοια που δεν είχε καν τη θέληση να βγει από το σπίτι της.

Τώρα, στα 48 της, ανησυχεί μήπως είναι και δυσλεκτική. Δυσκολεύεται να θυμηθεί πολλά πράγματα και της έχει

κάνει εντύπωση που πλέον δεν θυμάται καθόλου τις υποθέσεις από τα αγαπημένα της βιβλία. Μία πρόσκαιρη λύση που έχει βρει είναι να κολλάει παντού στο σπίτι της post it και να κάνει διαλογισμό.

«Πάντα είχα μεγάλη δυσκολία να θυμάμαι πράγματα, ακόμα και αν κρατούσα σημειώσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να εξεταστώ για δυσλεξία. Έπρεπε να το κάνω εδώ και χρόνια, αλλά φοβόμουν» εξομολογείται η Άντερσον.

Παράλληλα, νιώθει αρνητικά για το σώμα της, όμως προσπαθεί να συγκεντρώνεται στα θετικά.

Κάθε βράδυ κάνει μία λίστα ευγνωμοσύνης, σημειώνοντας όλα όσα την κάνουν χαρούμενη μέσα στη μέρα.

Η Άντερσον, θέλοντας να μοιραστεί τις μεθόδους αυτοβοήθειας που εφαρμόζει στον εαυτό της, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Εμείς: Γυναικείο Μανιφέστο για όλες τις γυναίκες του κόσμου» θέλοντας να αυξήσει την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει η κάθε μία.

Γκίλιαν Άντερσοναυτοβοήθειαψυχικά προβλήματαΒΙΒΛΙΟγυναικείο μανιφέστοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα