Η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ιστορία γράφεται σήμερα (16:00) στη Super League, καθώς για πρώτη φορά, οι ιδιοκτήτες όλων των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουν για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση αυτή θα δώσουν το παρών ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης που θα έρθει εκτάκτως στην Αθήνα γι’ αυτόν τον λόγο. Το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος

του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Στην καθοριστικής σημασίας αυτή συνάντηση, πιθανόν να παρευρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι ας μην μετέχει στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν δυναμικό παρών με την παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε, που θα βρίσκεται εκεί ανεξάρτητα αν παραστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης ή όχι.

Βέβαια, δεν θα δώσουν το παρών… όλοι οι μεγαλομέτοχοι των 16 ΠΑΕ. Για παράδειγμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορέσει να παραστεί λόγω του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβάλει η ελληνική δικαιοσύνη, γεγονός που δεν του επιτρέπει να εκπροσωπεί την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσουν πιθανότατα οι Γιάννης Βρέντζος, Σάββας Θεοδωρίδης και Θόδωρος Γιαννίκος. Τον Λεβαδειακό κάποιος εκπρόσωπος και όχι ο Γιάννης Κομπότης που έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Τον Πανιώνιο πιθανότατα ο πρόεδρός του, Χρήστος Δάρας. Άγνωστο από ποιον θα εκπροσωπηθούν ο Πανθρακικός και η Καλλονή.

Θα παρευρίσκονται επίσης (πάντα σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις): Γιάννης Καϋμενάκης (Αστέρας Τρίπολης), Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος), Θόδωρος Καρυπίδης (Βέροια), Σπύρος Παπαθανασάκης (Ηρακλής), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μανόλης Μαθιουλάκης (Πλατανιάς), Χρήστος Πανόπουλος (Ξάνθη).

Πηγή: SDNA

Super LeagueΕλλάδαποδόσφαιροΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςΑΕΚΠΑΟΚHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα