Η Κόρτνεϊ Κοξ αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από το πρόσωπό της και νιώθει πιο όμορφη από ποτέ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στην ηλικία των 53 ετών δηλώνει ότι είναι απόλυτα συμβιβασμένη με το πέρασμα του χρόνου και ότι αποδέχεται πλήρως τις αλλαγές που τα χρόνια μπορούν να επιφέρουν στην εμφάνισή της. Ο λόγος για την Courteney Cox η οποία λίγο καιρό πριν δεν έδειχνε και τόσο άνετη με την εμφάνισή της, καταφεύγοντας συχνά - πυκνά σε διάφορες αισθητικές παρεμβάσεις που την έκαναν να δείχνει νέα.

Πλέον, δηλώνει ότι σημασία έχει να νιώθεις νέα

και όχι αυτό που δείχνει ο καθρέφτης σου, και απ’ ό,τι φαίνεται το πιστεύει καθώς αποφάσισε να απαλλαχθεί και εμπράκτως από τα «φαντάσματα» του παρελθόντος.

«Απαλλάχτηκα από τα fillers» δήλωσε χαρακτηριστικά αφαιρώντας τα ενέσιμα εμφυτεύματα που βοηθούσαν στο «γέμισμα» των ρυτίδων και μάλιστα είναι πολύ ικανοποιημένη από αυτήν της την επιλογή: «Νιώθω καλύτερα γιατί δείχνω ο εαυτός μου. Δείχνω περισσότερο ο άνθρωπος που ήμουν πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις. Ολα κάποια στιγμή αλλάζουν και αλλά εγώ προσπαθούσα να «παγώσω» τη φθορά από τον χρόνο. Αυτό, όμως με έκανε να δείχνω ψεύτικη. Οι «γραμμές» του προσώπου μου από το χαμόγελό μου (έχω πολύ λεπτό δέρμα) νόμιζα ότι ήταν ρυτίδες.

Έχω μάθει να αγκαλιάζω τις εκφράσεις του προσώπου μου και τα fillers δεν είναι πια φίλος μου. Γενικά είναι σκληρό να μεγαλώνεις. Νιώθω σαν να είμαι 34 χρονών αλλά δεν είμαι και αυτό δεν μου φαίνεται φυσικό. Νιώθω καλύτερα από ποτέ. Φροντίζω περισσότερο τον εαυτό μου. Αλλά η βιομηχανία του Χόλιγουντ κάνει τα πράγματα δυσκολότερα. Μεγάλωσα με τη σκέψη ότι η εμφάνιση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι λυπηρό αυτό γιατί με έβαλε σε μπελάδες. Προσπαθούσα να διατηρηθώ νέα, αλλά έκανα τα πράγματα χειρότερα» εξομολογήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της την οποία συμβουλεύει να εκφράζει τον εαυτό της με τον τρόπο που την κάνει να νιώθει καλά.

Αναφερόμενη στον σύντροφό της Johnny McDaid και τη διαφορά στην ηλικία τους, η Courteney Cox δήλωσε τα εξής: «Είναι νεότερος από μένα αλλά δεν είναι σημαντικό ούτε για εκείνον ούτε για την οικογένειά του. Παλαιότερα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας, αλλά τώρα δεν με απασχολεί. Η σχέση μας βασίζεται σε κάτι βαθύτερο από την ομορφιά».

Courteney CoxεμφυτεύματααφαίρεσηεμφάνισησυνέντευξηφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα