Η καλλονή που δεν κατάφερε να ξεμοναχιάσει ο παραγωγός: Χοντρό γουρούνι αυτό δεν θα γίνει ποτέ

ΚΟΣΜΟΣ

Η Αϊσουάρια Ράι είχε μόλις έρθει από την Ινδία κουβαλώντας τον παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς. Με τη σπάνια ομορφιά της ήταν θέμα χρόνου να εισχωρήσει στα άδυτα του Χόλιγουντ και να της υπόσχονται ότι θα γίνει μεγάλη σταρ του κινηματογράφου.

Μάνατζερ της μελαχρινής κοπέλας με τα πράσινα μάτια ήταν το 2004 η Σιμόν Σέφιλντ. Η Σέφιλντ διηγείται στο Variety πως κατάφερε να σώσει την Ράι από του χάρου του δόντια, δηλαδή από τις αρρωστημένες ορέξεις του παντοδύναμου παραγωγού Χάρβεϊ Γουεϊνστάιν, ο οποίος πλέον κατηγορείται

για 30 υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων και βιασμών.

Ο παραγωγός είχε καλέσει την ηθοποιό του Μπόλιγουντ στο ξενοδοχείο του για να συζητήσουν για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ταινία του.

«Ήταν ένα χοντρό γουρούνι που έκανε μπούλινγκ. Τότε δεν ήξερα όλες αυτές τις υποθέσεις που καταγγέλονται τώρα, όμως είχε ήδη κακή φήμη στο Χόλιγουντ και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω μόνη την Αϊσουάρια μαζί του. Πάντα συνόδευα τις πελάτισσες που εκπροσωπούσα, και ειδικά την Αϊσουάρια, η οποία ήταν νεοφερμένη στις ΗΠΑ», λέει η ατζέντισσα.

«Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο του, εκείνος έδειξε εξαρχής την ενόχληση του που ήμουν παρούσα. Αλλά δεν θα τον άφηνα ούτε να αναπνεύσει δίπλα της. Ο Γουεϊνστάιν μου πρότεινε διαρκώς, με διάφορες δικαιολογίες να φύγω από το δωμάτιο. Με ρωτούσε αν ήθελα να πάω να φέρω ποτά, αν ήθελα να πάω στην τουαλέτα, αν ήθελα να κάνω τηλέφωνα έξω με την ησυχία μου…» θυμάται η Σέφιλντ και συνεχίζει «όταν φεύγαμε, με πλησίασε κρυφά από την πελάτισσά μου και με ρώτησε τι χρειάζεται να κάνει για να τον αφήσω μόνο μαζί της. Του είπα να πάει στα τσακίδια».

Όσο για το τι συνέβη μετά το αποτυχημένο ραντεβού τους: «Του έστειλα στο γραφείο του ένα κιβώτιο αναψυκτικά διαίτης, ως ειρωνεία για το βάρος του. Ούτε που το κατάλαβε. Ίσα ίσα που μου έστειλαν ένα ευχαριστήριο σημείωμα από την εταιρία του».

Χάρβεϊ ΓουέινσταινΑϊσουάρια Ράισεξουαλική παρενόχλησησκάνδαλοΧόλιγουντHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα