Η κακοκαιρία σάρωσε το Νέο Ηράκλειο: Πτώσεις δέντρων σε γραμμές ΗΣΑΠ, καταστροφές οχημάτων, ξήλωμα ρολών και στεγάστρων (Photos/Videos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Σοβαρές καταστροφές άφησε πίσω της η κακοκαιρία που χρύπησε τα ξημερώματα της Τρίτης την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Πρόκειται για έναν δήμο που φημίζεται για πολλά πεύκα και γενικώς δέντρα στους δρόμους και τις πλατείες του και που πολλά από αυτά έπεσαν "θύματα" της σφοδρής κατιαιγίδας που συνοδευόταν με θυελλώδεις ανέμους, με αποτέλεσμα πολλοί κορμοί να ξεριζωθούν και πολλά κλαδιά να σπάσουν, καταπλακώνοντας οχήματα, και καταστρέφοντας ακόμα και γήπεδα μπάσκετ. Από την μανία των ανέμων ξηλώθηκαν ακόμα και ρολά, ενώ στέγαστρα βρέθηκαν πάνω σε οχήματα και στο οδόστρωμα. 

 

Δέντρα

έπεσαν ακόμα και στις ράγες της γραμμής 1 του ΗΣΑΠ, με αποτέλεσμα να διακοπούν τα δρομολόγια στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτή την ώρα οι συρμοί που ξεκινάνε από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά σταματούν στην Ειρήνη και οι συρμοί που έρχονται από τον Πειραιά σταματούν στη Νέα Ιωνία. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απομακρύνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον κορμό και να ομαλοποιηθουν και πάλι τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

κακοκαιρίαΝέο ΗράεκλειοκαταιγίδαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο Ηράκλειο, Πτώσεις, ΗΣΑΠ, PhotosVideos,neo irakleio, ptoseis, isap, PhotosVideos