Η κακή και αδύναμη Εξωτερική Πολιτική, δεν εξωραΐζεται με λόγια

Κύπρος, Ράμα, Σιλιάνοφσκα, Μονή της Χώρας, Κόσσοβο, Εξοπλισμοί, Πυρηνικά Τουρκίας, Παλαιστίνη, ΙΡΑΝ, Αρμενία …
Ο κ. Μητσοτάκης και οι ακατάλληλοι σύμβουλοί του, κάνουν βόλτες στην Ευρώπη για να εξωραΐσουν κάθε αδυναμία της πολιτικής τους.
Με λόγια (και ταξιδάκια αναψυχής) δεν καλύπτεται η κακή και αδύναμη Εξωτερική Πολιτική, που ουσιαστικά ακινητοποιεί τις θέσεις της χώρας, όταν όλα γύρω αλλάζουν δυναμικά.
 
Οι φιέστες και η αυταρέσκεια προς τις κάμερες, του κ. Μητσοτάκη, δεν προστατεύουν, αλλά υποθηκεύουν

το μέλλον της πατρίδας.
 
Ο πρωθυπουργός της καταστροφής συνεχίζει να ακολουθεί πιστά το σχέδιο “προστασία από τις ΗΠΑ και την ΕΕ”, παραβλέποντας ή μη κατανοώντας την Ιστορία μας, αλλά και να θωρακίσει ουσιαστικά πολιτικά την χώρα.
Η -εν τέλει- ακινησία του σε όλα τα μέτωπα, έφερε νέους κινδύνους και ανεδαφικές απαιτήσεις -σε λίγο καιρό ενδεχομένως και παραχωρήσεις.
 
5 χρόνια εμμονικά αντιτίθεται στην Συμφωνία των Πρεσπών, αν και αυτή είναι που έφερε ηρεμία χωρίς προβλήματα, που προχώρησε την σχέση μας με την γειτονική χώρα και όταν ένα πολιτικό στέλεχος (η Πρόεδρος!) άρχισε τα “αλυτρωτικά”, έχει δημιουργήσει την πολιτική υποδομή ώστε να αναγκαστεί να επανέλθει στην Συμφωνία.

Ως απάντηση στον κ. Ράμα, τις αντι-δημοκρατικές πεποιθήσεις του και τις αλυτρωτικές βλέψεις του, είναι ο κ. Μπελέρης και η αντιπαράθεση με τους ίδιους όρους.

Η εντελλόμενη από τις ΗΠΑ “σύγκλυση” με τον κ. Ερντογκάν, φέρνει την Κύπρο ακόμη πιο αδύναμη, την ενεργειακή πολιτική της χώρας να βασίζεται σε πυρηνικά εργοστάσια (είτε της Βουλγαρίας είτε της Τουρκίας) και το μέλλον μας να έχει ως τζαμί την Μονή της Χώρας, τα νέα βιβλία στην Τουρκία να διδάσκουν ότι το μισό Αιγαίο αποτελεί μέρος της, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να είναι αφοπλισμένα και άρα αδύναμα και την μειονότητα στην Θράκη να θεωρούμε ότι επειδή την αποκαλούμε “μουσουλμανική” δεν υπάρχει και πρόβλημα (στρουθοκαμιλισμός).
 
Ο κ. πρωθυπουργός δημιουργεί εχθρούς παντού.
Δυστυχώς όμως όλοι αυτοί επιβουλεύονται την κυριαρχία της Ελλάδας.
 
Πρέπει να τον σταματήσουμε από τον κατήφορο που μας οδηγεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα