Η Καμπάγεβα εμφανίστηκε παχιά και κουρασμένη – Νέες φήμες ότι γέννησε το παιδί του Πούτιν (Photos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Η εμφάνιση μιας «γεματούλας» Καμπάγιεβα μετά από αρκετές εβδομάδες ξαναπυροδότησε τις φήμες ότι είχε εξαφανιστεί για να γεννήσει τον καρπό του έρωτα της με το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στις φωτογραφίες η 32χρονη πρώην Ολυμπιονίκης φαίνεται να έχει πάρει κιλά ενώ είναι και αρκετά κουρασμένη, με αποτέλεσμα οι κακές γλώσσες να αναθερμάνουν το σενάριο περί εγκυμοσύνης της και γέννησης του παιδιού του Πούτιν, σενάριο που είχε «παίξει» πολύ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Καμπάγεβα

εμφανίστηκε σε έναν αθλητικό διαγωνισμό στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο του τέλους του Β’ Παγκόμσιου Πολέμου, στη Μόσχα.

Τα κορίτσια φορούσαν στρατιωτικές στολές, καθώς ανάμεσα στους θεατές ήταν πολλοί βετεράνοι πολέμου.

Η 32χρονη πρώην αθλήτρια εμφανίστηκε φορώντας ένα «ριχτό» κόκκινο φόρεμα, κάτι που δεν συνήθιζε έως πρόσφατα, εμφανώς πιο παχιά και κουρασμένη. Χαρακτηριστικά, αρκετά για τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, να προδώσουν την… πρόσφατη εγκυμοσύνη της.

Αυτές οι φήμες έρχονται να προστεθούν στη σεναριολογία του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ο Πούτιν είχε εξαφανιστεί για περίπου 10 μέρες, και ανέφεραν ότι ο Ρώσος πρόεδρος είχε πάει στην Ελβετία, όπου πάντα σύμφωνα με τις φήμες βρισκόταν και η Καμπάγεβα και είχε γεννήσει το κοριτσάκι τους.

Πάντως ούτε ο Πούτιν, ούτε η Καμπάγεβα έχουν απαντήσει σε όλες αυτές τις φήμες. Μόνο το Μάσρτιο του 2014 όταν η 32χρονη βρισκόταν σε ένα αθλητικό γεγονός στο Σότσι, έδειξε το δάκτυλό της το οποίο κοσμούσε ένα υπέροχο δακτυλίδι αρραβώνων, το οποίο και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα και ο Ρώσος πρόεδρος εθεάθη με ίδιο δακτυλίδι.

Πάντως βιογραφία του προέδρου που εκδόθηκε το 2013 ανέφερε πως η φημολογούμενη ερωτική σχέση του Πούτιν με την Καμπάγεβα, είναι δημιουργία των υπευθύνων δημοσίων σχέσεων του Κρεμλίνου.

ΠούτινΚαμπάγεβαεγκυμοσύνηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα