Η γυναίκα λάστιχο από την Μογγολία (Photos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ευτυχείς αν μπορούμε να αγγίξουμε τα δάχτυλα των ποδιών μας.

Ωστόσο αυτό που κάνει η 22χρονη ακροβάτρια είναι εκπληκτικό καθώς είναι τόσο ευέλικτη που μπορεί να αναδιπλώσει ολόκληρο το σώμα της μέσα σε ένα μπουκάλι.

Η ακροβάτης, γνωστός ως Odka, έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία κατάρτισης προκειμένου να καταφέρει να χωρά τον εαυτό της σε απίστευτα μικρούς χώρους.

Μεγαλωμένη στην πρωτεύουσα της Μογγολίας Ουλάν Μπατόρ, η Odka αποφάσισε να ακολουθήσει τη θεία της στο τσίρκο στην ηλικία των 11 ετών και τώρα βρίσκεται σε περιοδεία

στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την Daily Record, η Odka πέρασε την παιδική της ηλικία μαθαίνοντας πώς να τεντώσει και να ενισχύει τους μυς της, έτσι ώστε να μπορεί να κάμψει το σώμα της διάφορες στάσεις.

Σε κάθε νέα πόλη η Odka καταπλήσσει το ακροατήριο με την εξαιρετική ευελιξία της κάνοντας κατορθώματα που δεν φαίνεται να είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Το Βίντεο δείχνει την Odka να αναδιπλώνει το σώμα της μέσα στη φιάλη, ένα χαμόγελο δεν ξεθωριάζει ποτέ από το πρόσωπό της.

Στη συνέχεια σκύβει το λαιμό της και άκρες προσεκτικά το κεφάλι της μέσα στο μπουκάλι πριν το κλείσιμο το μικρό άνοιγμα πίσω της.

γυναίκα λάστιχοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα