Η Γκαγιέ δοκιμάζει κρασιά στον αμπελώνα του Château Roubine (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η γαλλίδα ηθοποιός και σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, Ζουλί Γκαγιέ επισκέφθηκε τον αμπελώνα του Château Roubine στο γραφικό χωριό Λοργκ, στο γεωγραφικό διαμέρισμα Βαρ της νοτιοανατολικής Γαλλίας, προκειμένου να παραστεί σε δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο Ίδρυμα για την Υγεία των Γυναικών, του οποίου είναι πρέσβειρα.

Έπειτα από πρόσκληση της ιδιοκτήτριας του αμπελώνα Βαλερί Ρουσέλ, η 44χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής τις κάβες

του οινοποιείου και δοκίμασε ορισμένες από τις ποικιλίες του, υπό τα αδιάκοπα φλας των φωτογράφων που βρισκόντουσαν εκεί.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία. Για την εκδήλωση αυτή, η Γκαγιέ επέλεξε ρούχα και αξεσουάρ στο χρώμα που συμβόλιζε τον σκοπό της δημοπρασίας: ροζ μπλούζα, ασορτί σακάκι, ενώ και τα μαλλιά της "κρατούσε" με γυαλιά σε φούξια χρώμα.

Η φιλανθρωπική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο του "ροζ Οκτωβρίου", της ετήσιας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού που διεξάγεται κάθε Οκτώβριο.

Οι φωτογραφίες είναι από το purepeople.com

Ζιλί ΓκαγιέΟλάντΑμπελώναςκαρκίνος του μαστούHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα