Η Γεννηματά tweetάρει για να δικαιολογήσει την απουσία της από την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τρεις αναρτήσεις στο Twitter σχολίασε η Φώφη Γεννηματά την υπερψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων και με αυτόν τον τρόπο επιχείρησε να ξεπεράσει και την απουσία της από την ψηφοφορία. Συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά έγραψε:

«Σήμερα ξημέρωσε μια καλύτερη ημέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Συμβάλλαμε

αποφασιστικά σε αυτό. Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη προόδου».

Σήμερα ξημέρωσε μια καλύτερη ημέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Συμβάλλαμε αποφασιστικά σε αυτό. Το @pasok είναι δύναμη προόδου

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) Δεκέμβριος 23, 2015

Νωρίτερα είχε tweetάρει: «Να λείπουν οι ακρότητες, απαιτούνται συναινέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ισονομία και κυρίως στην αξιοπρέπεια των πολιτών».

Να λείπουν επιτέλους οι ακρότητες. Απαιτούνται συναινέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ισονομία και κυρίως στην αξιοπρέπεια των πολιτών.

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) Δεκέμβριος 23, 2015

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε: «Κύριε Τσίπρα συστράτευση απέναντι στο σκοτάδι δεν γίνεται μαζί με ακροδεξιούς και οφοβοφικούς».

Κύριε #tsipras συστράτευση απέναντι στο σκοτάδι δεν γίνεται μαζί με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς. #syriza_anel

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) Δεκέμβριος 23, 2015

Στο μεταξύ συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, ενημερώνουν ότι ήταν χτες στη Βουλή, αλλά απουσίασε απο την ψηφοφορία, γιατί ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία και αφού ήταν βέβαιο πως δεν υπήρχε κίνδυνος να μην περάσει το σύμφωνο συμβίωσης.

σύμφωνο συμβίωσηςΦώφη ΓεννηματάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα